Kyoto 1 Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Merhaba büyüklerim yaşıtlarım yada küçüklerim (: sizde benim gibi eminim ki animenin yaşı yoktur diyenlerdensiniz (: Arkadaş çevremde bazen konusu açılınca dalga konusu olsam da sakallarım boynuma kadar geliyorda olsaydı :D Anime izlerdm vede hep izlicem aranıza ankaradan katılıyorum (: Yaşımı konu baslığında belirttim Şimdiden herkese iyi forumlar iyi Eğlenceler :* Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Hoşgeldin.Keşke ismini de söyleseydin Cry T-T Link to post Share on other sites More sharing options...
JusTiMe 5 Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 farklı ışıkta renkli animeleri tespit ediyoruz burada ne güzel zamanımız gidiyor ama insanı rahatlattıktan sonra gerisinin 1 önemi yok gizli mesaj var yorumda Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2679 Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Anime izlemenin yaşı elbetteki yoktur. Hoş geldiniz. Link to post Share on other sites More sharing options...
Huseyinekrem 169 Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 2 saat önce, Kyoto yazdı: Merhaba büyüklerim yaşıtlarım yada küçüklerim (: sizde benim gibi eminim ki animenin yaşı yoktur diyenlerdensiniz (: Arkadaş çevremde bazen konusu açılınca dalga konusu olsam da sakallarım boynuma kadar geliyorda olsaydı :D Anime izlerdm vede hep izlicem aranıza ankaradan katılıyorum (: Yaşımı konu baslığında belirttim Şimdiden herkese iyi forumlar iyi Eğlenceler :* Vay angaralı gardaşım :D Şakası bir yana, bende de hacı boy sakal var, yani bildiğin yaşlı emicemden daha uzun. Telefon ekranında anime tarzında bir kız, müzik animelerden. PC masaüstünden anahtarlığa kadar anime. Yaş 21. İkizim her gördüğünde japoncayı katlederek saçmalasada, evdekiler aman o ne be desede bir şey değişmeyecek. Çünkü onların izlediği saçma salak, her saniyesi bir hatayla dolu türkiş - hintli dizilerden daha iyiler. Herr açıdan hemde. Yahu bize dostluğu, birbirini korumayı öğrettiler en kötü. Dizide ne var peki? Nasıl öpüşülür ve adına ormantizim denir?. Aman, kalsın :D Kyoto and Sabah Sisi 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
isolet 0 Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Bende aranıza yeni katıldım. 28 yaşındayım. İlk Star TV de One Piece izleyerek anime serüvenime başladım sene 2003-2004. Ondan önce tabi çizgi filmler Bugs Bunny,Road Runner vb. Yıllar geçse de asla izlemekten vazgeçmeyeceğim bir etkinlik. Kimin ne dediği önemli olmadan ve kulak asmadan izlemeye devam. Link to post Share on other sites More sharing options...
Kyoto 1 Posted May 3, 2016 Author Share Posted May 3, 2016 Adımı unutmuşum fırat (: arkadaşlar Link to post Share on other sites More sharing options...
OneAutmnLeaf 214 Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 10 saat önce, Kyoto yazdı: Merhaba büyüklerim yaşıtlarım yada küçüklerim (: sizde benim gibi eminim ki animenin yaşı yoktur diyenlerdensiniz (: Arkadaş çevremde bazen konusu açılınca dalga konusu olsam da sakallarım boynuma kadar geliyorda olsaydı :D Anime izlerdm vede hep izlicem aranıza ankaradan katılıyorum (: Yaşımı konu baslığında belirttim Şimdiden herkese iyi forumlar iyi Eğlenceler :* Ahanda bi angaralı daha geldi foruma Hoşgeldin :) Benim kanımca animenin yaşı 0 - ∞ (sonsuz)'dur :D Kyoto 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
xemerius 88 Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Hosgeldin ^^ keyifli forumlar dilerim... Link to post Share on other sites More sharing options...
JusTiMe 5 Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 8 saat önce, Kyoto yazdı: Adımı unutmuşum fırat (: arkadaşlar gizli mesajımı okudun mu :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts