Jump to content

ÇÖMEZİM DEMEK


SonOfDark

Önerilen İletiler

Vohoo amma uzun yazmışsın helal sana koca yürekli Mr. Hundi. Soyadın ne kadar değişikmiş yahu. Sevdim. :D Kendini tanımak güzel şey. İlgi ve eğilimlerinin ne olduğunu biliyor olman da hoş. Umarım hayatta yaşayacakların gönlünce olur Hundi. Yalnız mimarlık çok zor. Bizim okuldaki mimarlar okulda yatıyorlar, haberin olsun. :D Imırım fırımdı kılıcı ılırsın. Ulan ne klişe gözüktü gözüme. (Yazan arkadaşlar kızmasınlar zira ben de çok yazıyorum slrpcpcş) Amaan kafana göre takıl, seversen kalırsın. Belki de kalmazsın, o da belli olmaz. Seven gidiyor be Hundi. Sdğrğgğcş Öhm neyse susuyorum. Forum ahalisi kusuruma bakmasın uzun zamandır tanışma konusu cevaplamıyorum da. :D (Bu arada Hundi dememe kızmazsın umarım. Hoşuna girmezse bi daha demem.)

Not: Yalnız o başlık niye komple büyük harf? Yeni üyemizi alkışlarla Forum Kuralları'na uğurluyoruz. Sonra da başlığı hallediverirsin artık.

Düzenlenme: Toprakezgi tarafından
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

On 08.11.2016 at 22:33, Esora yazdı:

Hoş geldin ... Şarjım yok yarın bende az ekleme yaparım .s

Umarım kalıcı olursun *- *

Niye biz o eklemeleri göremedik aS:DSAD:AS yeme bizi (ekleyemedi)

 

 

=============================================================================

valla okuyamadım,amigo-san yazını uzun geldi zaten ilk defa vize nedir onu tadıyorum bu aralar vaktim yok kusura bakmayasında uzun uzun yazmayı seven birine benziyorsun.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.