DeadlyHades 0 Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Herkese iyi günler dilerim yaklaşık 1 hafta önce youtube üzerinden nightcore müzik kanalı açtım şuanlık 29 video yayınlamış bulunmaktayım ayrıca bir abonem var( o ben değilim ) Türkiyede nightcore dinleyen insan yada yayınlayan kanal sayısı çok yok bu sebepten dolayı kanalı ingilizce kullanıyorum ama yorumlarda kişi hangi dilde yazı yazarsa o şekilde cevap vermey çalışıyorum eğer tükçe nightcore kanalına destek vermek isteyen olursa kanalıma beklerim. Farklı dillerde ve tarzlarda müzikler atmaya calışıyorum. (mesela; rusca,ingilizce, türkçe şimdiye kadar attıklarım) tabi herkese uygun türde müzik bilemiyeceğimden bu konuda yardım gerekiyor nightcore olarak dinlemek istediğiniz istediğiniz herhangi bir müzik yada müzikleri buradan yada kanalımın yorum kısmından yazarak bana bildirebilirsiniz mümkün olan en kısa sürede yayınlamayı çalışacağım ( tabi telif yemezse) Desteklerinizi bekliyorum Kanalım https://www.youtube.com/channel/UC16fpMtYRfnTIzhDO4RQwSg Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
chaica Neko 19 Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 bir zamanlar bende yapmıştım senin görsel açıdan eksiğin var ama örnek olarak bir tane bırakayım sana Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
DeadlyHades 0 Posted June 29, 2017 Author Share Posted June 29, 2017 chaica Neko, 4 saat önce yazdı: bir zamanlar bende yapmıştım senin görsel açıdan eksiğin var ama örnek olarak bir tane bırakayım sana evet haklısın görsel açıdan eksiklerim var ama ben biraz sade olsun diye çok birşey yapmadım şuan ama ilerde amazing nigtcore kanalı gibi yapmayı düşünüyorum görselliği bide lyrics de ekliyeceğim ama küçükte olsa bir kitleden sonra yapmayı düşünüyorum 500-1000 arasında Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
alonesamurai 2 Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 ..... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts