CrimsonDragonEmperor 2 Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Selamlar! Ben Muhammed Kullanıcı adından anlaşıldığı üzere ''deli'' seviyesinde High School DxD fanıyım.(ağzı suyu akarak izleyen sapıklardan değilim). Animeye yıllar sonra yeniden başladım. Ejderhaları severim :| Şuanki boş zamanlarımı anime izleyerek geçiriyorum.(Overwatch oynamak istiyor ama parası yok :|) Resim çizmeyi, DxD wikide takılmayı, LN okumayı(Tabi ki DxD değil .s.s), oyun oynamayı severim, izlediğim animelerde çoğu sahneyi ss alırım(şuana kadar toplam 303 ss olmuş).(ha bi de çok parantez kullanırım heh) Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Hoşgeldin Muhammed, peşpeşe ileti atmaktan sakınalım, birazda ilerisi günler için bırakalım. Hepsini şimdi tüketmeyelim, bir gazla üye olup böyle yapan çok oluyor, bir daha da gözükmüyorlar zaten ;) CrimsonDragonEmperor 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
CrimsonDragonEmperor 2 Posted October 30, 2017 Author Share Posted October 30, 2017 Barış D. Baryshx, Bir saat önce yazdı: Hoşgeldin Muhammed, peşpeşe ileti atmaktan sakınalım, birazda ilerisi günler için bırakalım. Hepsini şimdi tüketmeyelim, bir gazla üye olup böyle yapan çok oluyor, bir daha da gözükmüyorlar zaten ;) Hoşbulduk. Bugün ilk keşif amacıyla çıktım. Sonra FanFic bölümünü gördüm. Daha da çıkmam oradan :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Angel 1002 Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Hoş Geldin... CrimsonDragonEmperor 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts