Ozanist 1 Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Merhaba, 2008'den beri anime takipçisiyim. fantastik, doğa üstü, mecha, shounen, şizofreni, vampir, uzay, tarihi, süper güçler, şeytanlar, seinen, samuray, psikolojik, gerilim, korku, macera, büyü, bilim kurgu türü animeleri takip ediyorum. Özellikle mecha cıyım. İzlediğim seri sayısını bilmiyorum ama 1000'i geçtiği kesin. İsteyen benimle konuşabilir, arada animeler hakkında konuşup sohbet edecek birinin olması iyi olurdu... Hatta arada beraber anime izleyecek birileri olsa çok daha güzel olurdu sanırım... :) Barış D. Baryshx 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Hoşgeldin Ozan, ismin ozan sanırım. Discord sayfalarına üye olursan fansubların, konuşacak çok kişi bulabilirsin. Link to post Share on other sites More sharing options...
YALNIZ 4 Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Hoşgeldin Dostum Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted February 1, 2020 Forum Admin Share Posted February 1, 2020 Hoş geldin Ozan Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts