Yöneticiler 3n4bL3 Posted November 20, 2013 Yöneticiler Share Posted November 20, 2013 http://www.turkanime.tv/imajlar/serilerb/1866.jpgAnime Adı : The King of Pigs Anime Türü : Dram, Psikolojik, Seinen Bölüm Sayısı : 01 / 01 Yapım Yılı : 2011 Çevirmen : Seibei Düzenleme : 3n4bL3 Özet; İflasın eşiğindeki işadamı Hwang Kyung-min, karısını öldürdükten sonra, 15 yıldır görmediği eski bir okul arkadaşını, Jung Jonk-suk’u bulur. İki arkadaş, bir yemekte, mevcut durumlarını birbirlerinden gizleyerek eski okul günlerinden konuşurlar. O zamanlar öğrenciler arasında sınıf ayrımları vardır. Daha zengin, daha başarılı ve özellikle zalim bir gruba “Köpekler” denmektedir. “Köpekler”, “Domuzlar” denilen daha güçsüz öğrencilere zorbalık yapıp onları canlarından bezdirerek bir korku krallığı yaratmıştır. Jong-suk ve Kyung-min “Köpekler”e direnememişler, ikisinin de arkadaşı olan Kim Chul onlara karşı koyduğunda ise, bu korku çemberinin kırılması için tek umutları oluvermiştir. İki adam on beş yılın ardından, kendileri için hâlâ bir kahraman olan Kim Chul’a ait anılarının ardında, ilişkilerinin karanlık öyküsünü hatırlar... Not: Güney Kore yapımıdır. Klasör Linki [hide]http://i.hizliresim.com/pXqROL.png[/hide] http://www.turkanime.tv/imajlar/logo.png IlledscuslY, Barış D. Baryshx and quiquideFagma 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seibei Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 başladım kısmetse 1 hafta on güne biter enteresan bir animeye benziyor quiquideFagma, IlledscuslY and Mileydi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlpaslanAli Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Korece bir animemi bu? IlledscuslY 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 (edited) güney kore animesi :) orjinal ismi "Dwae-ji-ui wang", türkçesi Domuzların Kralı ;) bana enteresan gelmişti, o yüzden izlemek istemiştim, teşekkürler çeviri için :wub: Edited November 20, 2013 by Barış D. Baryshx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yöneticiler 3n4bL3 Posted November 20, 2013 Author Yöneticiler Share Posted November 20, 2013 Lezzetli bir pasta gibi duruyor, sabırsızlıkla beklemekteyim altyazıyı Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seibei Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 az kaldı biraz dah sabır rica ediyorum :) Mileydi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi Posted November 26, 2013 Forum Admin Share Posted November 26, 2013 az kaldı biraz dah sabır rica ediyorum :)sen rahat rahat, geniş geniş çevir biz bekleriz ;) en azında ben beklerim :P sağol emeklerin için ^_^ Seibei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 tekrar eline ve gözüne sağlık Serhat Usta :hell-yes-onion-head-emoticon: çizimlerde fazla birşey ummayacaksın japon yapımı olmadığı için, ama korelilerde senaryo ve karakterlere katmışlar kendilerini :angel1-onion-head-emoticon: biride yoruma "herkes" kelimesi neden yanlış yazılmış yıl 2014 falan diyor, Allah'ım ne gerzolar var ya, yıl 2014 olmuş sanki uzay'a çıkıyoruz topu topu anime çevirisi yapıyoruz, bütün animede gözüne takılan bu mu yani, anime ile ilgili hiç bir yorum yok :hate-onion-head-emoticon: Serhat sende güzelce cevap yazıyorsun, adamın derdi çeviri veya anime değil trollük olsun diye yorum yapıyor, ben olsam orada direk kayarlardım :bled2-onion-head-emoticon: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seibei Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 yaw Barış'çım bunları kalaylamakla bitmez 1 saat 40 dakika izleyip herkez e takılan bir adamın algı ayarları farklı demekli uğraşmamak lazım oda böyle bir kişi :) teşekkür ediyorum anlamı bozmamak için çok uğraştım umuyorum herkes keyif almıştır :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNeRaL52 Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 teşekkürler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts