Jump to content

Blade&Soul Anime Oluyor


ARE-YOU-SURE

Önerilen İletiler

Blade & Soul un resmi web sayfası cuma gününden itibaren animenin birinci tanıtım videosunu yayınlamaya başladı.

 

 


 

 

Orijinal Blade & Soul MMORPG'nin hikayesi:

Yüksel. Savaş. İntikamını Al.

Blade&Soul Asya dövüş sanatları fantezisini multiplayer online dünyaya taşıyor.Mit, efsane, aksiyon ve entrika dolu bu yemyeşil dünyaya siz de katılın.

İhanet, intikam, mücadele, birbirleriyle savaş Tanrılar, iyi ve kötünün çarpışması.

 

Karakterini oluştur. Dövüş sanatlarını geliştir. Qing Gong'un sırlarını elde et. Düşmanları fethet ve onurlan.

 

İntikamını alacaksın.

 

KnQoVM.jpg

 

 

Oyun, oyunculara farklı karakterler sunuyor: Uzun boylu ve güçlü Gon, meraklı ve akıllı Jin, güzel ve zarif Kun, sevimli Lyn.Bu dört farklı ırktan istediğinizi seçebiliyorsunuz. Oyuncu daha sonra bir Assassin(Suikastçi), bir Blademaster(Kılıç ustası), bir Destroyer(Yıkıcı), bir Force Master(Güç Ustası), bir Kung Fu Master ya da bir Summoner(Haberci) olma imkanı sunuyor.

 

 

 


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 22
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Oyununu uzun zamandır bekliyorum bu yeni yılın başında eu serverinin çıkış tarihini belirteceklerdi ama daha ses seda yok.Oyunda erkek karakterler var animesinde olur mu bilemiyorum.   Oyunun kore ser

Blade & Soul un resmi web sayfası cuma gününden itibaren animenin birinci tanıtım videosunu yayınlamaya başladı.         Orijinal Blade & Soul MMORPG'nin hikayesi: Yüksel. Savaş. İnt

Ben mmorpg hastası olarak bu oyunun yaklaşık 1 yıldır US veya EU server çıkmasını bekliyorum :depressed1-onion-head-emoticon: galiba animesini daha önce görücez 

bütün mmorpg oyunları arasında en güzel kız karakteri yaratıcağınız konusunda bahse girebilirim  :bled1-onion-head-emoticon: doğal olarak grafikleride süper tabiki  :good-job-onion-head-emoticon:

animeden beklentilerim yüksek bakalım nasıl olucak :ahaaah-onion-head-emoticon: övünmek gibi olmasın ama şimdiye kadar mmo oyunlarında 1 tane bile erkek karakterim yoktur  :cool-onion-head-emoticon:

Not:Arkadaşlar oyunda erkek karakter yok diye kimse demedi, oyundaki çoğu class'ın erkek versiyono var :hehe-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Oyununu uzun zamandır bekliyorum bu yeni yılın başında eu serverinin çıkış tarihini belirteceklerdi ama daha ses seda yok.Oyunda erkek karakterler var animesinde olur mu bilemiyorum.

 

Oyunun kore serveri aylık ücretli ama gecen yıl açılan çin serveri aylık ücret gerektirmiyor oynamak veya görmek isteyen olursa yardımcı olurum tabi, Türkiye'den 400 ping den aşa oynamak mümkün değil tabi,

 

Oyunu suan çinde aktif 14 milyon kişi oynuyor.ve 240 adet server var :) bukadar cok kişinin oynadığı oyuna bir anime olmazsa olmaz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.