Canım abicim/ablacım gördüğüm kadarıyla quan zhi gao shou 1-2. bölümlerini sen çevirmişsin neden çevirmeyi bıraktın 2 gün önce çıktı hayla kimseden çeviri yok lütfen çevirirmisin ?
Muhtemelen ingilizce altyazı düşmemiştir. Gömülü ingilizce videodan altyazı alınamıyor mkv olması gerekli videonun. Eğer mkv yoksa mp4ten zaman ayarlarını yaparak çeviren çevirmenin de geç vermesi normal. Çünkü çok uğraştırıcı bir iş. Yazmadan geçmeyim: Ben de sabırsızlıkla bekliyorum Furkan
Ellerinize sağlık :D Çalışmalarınızın devamında da başarılar diliyorum. Her şeyden sonra yazamıyorum maalesef ama yazabilmeyi gerçekten çok isterdim. Sevgilerle. :cheer2-onion-head-emoticon:
İzlediğiniz yerdeki dil ayarlarından değiştirebilirsiniz. İnternete ilk başta Korece dublaj düşmüştü. Ama şu an Japonca ve Korece dublajın bir arada olduğu sunumlar internette mevcut. BD düştüğü zaman sadece Japonca olur büyük ihtimalle.
Kolay gelsin seride yalnız konusu Death Billard ile karışmış sanırım. Karışıklık giderilince yorumum düzeltilebilir veya silinebilir, teşekkürler emekleriniz için ^^