Jump to content

moekami

Üyeler
  • İçerik sayısı

    138
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    2

moekami kullanıcısının son zaferi 14 Şubat 2015

moekami en beğenilen içeriğe sahiptir

moekami hakkında

  • Doğum günü 05/12/1999

Kişisel Bilgiler

  • Hakkımda
    Merak ediyorsanız mesaj atabilirsiniz! *u*

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Konum
    Phantomhive Malikanesi'nde Genç Efendi
  • İlgi Alanları
    Oyunlar: League of Legends, Undertale, Assasins Creed, Bioshock Infinite, vs.

    Anime: Attack on Titan, Tokyo Ghoul, Full Metal Alchemist, Ao no Exorcist, Noragami, No.6, Pyscho Pass, vs.

    Çizgi Film: Rick and Morty, Gravity Falls, Star Vs Forces of Evil, Adventure Time, Regular Show, Steven Universe. (Her tür çizgi film önerilerine açığım!)

    Dizi: Sherlock, Brooklyn 99, Mr.Robot (Şu anda devam etmekteyim)

    Film: The Pianist, Now You See Me, vs. (Her tür film önerilerine de açığım!)

Son profil ziyaretçileri

2019 profil görütülenme

moekami üyemizin başarıları

  1. moekami

    West Server ında Oynayanlar

    Nick: Zylen09Aiden Lvl: 41 (yeni sezon geldi malum) Beraber ranked oynayabiliriz, benim de bir lige yerleşmem gerek tabii. Onun dışında normalde de oynayabiliriz.
  2. Katarina!!! (1.main'imdir kendileri <3) Caitlyn de beğendiğim main adc'mdir. Yalnız bu listede Xayah da yok ama sanırım bu postun oluşturulduğu tarihte Xayah daha çıkmamıştı. Ahri'nin tipinden ve konuşmalarından hoşlanmayan bir ben miyim... Fazla "seductive", karakter tamamen gönülleri hoş etmek için oluşturulmuş desem yeridir. :D
  3. Son ziyaret 20 Eylül ha... ;_; Gel artık geeel. :drop-cute-cat-emoticon:

    1. moekami

      moekami

      Geldim! *a*

  4. moekami

    En Sevdiğiniz; Romantik/Shoujo Manga

    Aslında shoujo anime sevmem, ama mangası ilginç ise okurum. Ao Haru Ride'ı başarılı buldum ben, Ookami Shoujo to Kuro Ouji'nin de mangası eğlenceliydi. Vampire Knight bence vampirli,dramlı shoujo olarak oldukça ilginçti. Bu yüzden, Vampire Knight diyorum. :cool-onion-head-emoticon:
  5. moekami

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Pokemon'a tekrar başlıyorum. Ouran High School Host Club'a devam ediyorum. Kuroshitsuji & Owari no Seraph'a tekrar başlayacağım.
  6. moekami

    Bu Animeyi İzledin mi?

    İzlemedim, hoşuma gitmedi. Alttaki bay/bayan Owari no Seraph izlemiştir bence?!
  7. Çok faydalı oldu bu, özellikle tutorial sitelerine ihtiyacım vardı. :cheer2-onion-head-emoticon:
  8. Çok faydalı oldu bu, özellikle tutorial sitelerine ihtiyacım vardı. :cheer2-onion-head-emoticon:
  9. moekami

    Cosplay'i Aşırı Ciddiye Alan 11 Cosplayer

    Eren'in annesini görmüştüm zaten,yaratıcı olmuş. Joker'in çizgi romandaki halini yapmışlar maske olarak,onu da beğendim. Assasin çok iyi olmuş ya, köşeden geçerken uğriyim dermiş gibi. Favorim assasin.
  10. Eğer sınıftaysam makas, şemsiye alırdım. Veya kaloriferin üst şeysini çıkartıp sivri yerini alırdım. Maket bıçağı da olur. Bi koşu yemekhaneye çıkar, bıçak çatal ne bulursam alırım. Temizlik odasından sopa alıp ucunu bıçakla sivriltirim. Olmazsa çatıya çıkar intihar ederim. :evil-smile-onion-head-emoticon:
  11. Rivayet ilginçmiş. İntihara kadar sürükleyeceğini sanmıyorum, ancak belirli bazı hastalıklara yol açabilir. Kulaklıkla uzun süre dinledikten sonra ciddi baş ağrısı yapıyor. Ve müziği sevdim ama biraz ürkütücü. :depressed1-onion-head-emoticon:
  12. moekami

    Visual Novel ile ilgili

    Eğer mümkün olursa Diabolik Lovers animesinin Visual Novel (oyunu) olan Haunted Dark Bridal'ı çevirmek istiyorum. Eğer çevirip bitirebilirsem Forum'a atacağım. :cool-onion-head-emoticon:
  13. Resmen bu haberi gördüğümde evde fink attım. :hell-yes-onion-head-emoticon: Çok uzun zamandır Diabolik Lovers'ın 2.sezonunun gelmesini bekliyorum, daha Sonbahar'a bayağı olsa da en azından çıkmasının haberi beni mutlu etti. :cheer2-onion-head-emoticon: 2. sezondaki Mukami Brothers her ne kadar Sakamaki Brothers kadar havalı olmasa da onlar da bayağı iyi yani. :cool-onion-head-emoticon: Zaten Diabolik Lovers'ın OVA'sında Mukami Brothers var görmeyenler için. :admire-onion-head-emoticon: Eylül - Ekim - Kasım ayları çabuk gelin. :freezing-onion-head-emoticon:
  14. moekami

    Otome Oyunu Nedir?

    Bu Otome oyunları bende bayağı bir bağımlılık yaptı. Özellikle de Diabolik Lovers, DRAMAtical Murder, 10 Days with My Devil, Kamisama Hajimemashita vs. çok sarıyor bayağı. Seiyuular ile çok daha sürükleyici oluyor, ama ne yazık ki orjinali İngilizce çevirisi gibi olmuyor. Sırf bu oyunlar için Japonca'mı daha da ilerletmeye başladım resmen. QwQ
  15. moekami

    Death Note Live Action Dizisi Geliyor

    Tamamdır ya, bu diziyi 20 sezon yapsalar bile hepsini bitiririm.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.