Guest 3ira Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Bu yaz, Norio Tsukudani'nin kaleminden çıkan ve devam eden komedi türünde ki mangası "Himegoto", Asahi Prodüksiyon tarafından animeye uyarlanacağı açıklandı. Serinin yönetmen koltuğunda Takeyuki Yanase ( Excel Saga, Yu-Gi-Oh! Zexal ), Senaryoda Kazuho Hyodo ( Robot Girls Z, Wanna Be the Strongest in the World ) Karakter tasarımında Masaaki Sakurai (Demonbane, G-Taste, Nozoki Ana) yer almaktadır. Şimdilik belirlenen seiyuu kadrosu ise şu şekildedir: Karakter - Seiyuu Hime Arikawa: Yūki Kuwahara 18-kin: Yuka Matenrō Unko: Saki Ono Albertina II: Hisako Tōjō Ayrıca serinin açılış ve kapanışlarını yukarıda ki seiyuuların oluşturduğu "I My Me Mine" grubu seslendirecektir. Konusu: Hime Arikawa, Japon mafyasına (Yakuza) borcu vardır ve bu yüzden takip altındadır. Mafya, Hime'ye kadın kıyafetleri giymeye zorlayarak pazarlamaya çalışır. Tamamen kızlardan oluşan okul topluluğu ise genci bu zor durumun altından kurtarır. Bu sefer topluluğa borçlanan genç, borcunu kapatabilmek için bir sözleşme imzalar; Hime, bundan böyle topluluğunun her dediğini yapacak ve geriye kalan okul hayatını bir kız olarak geçirecektir. Kaynak: OAYOK Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 asdfg bas karakterimize sahip cikslim bi gusul musul aldirtalim yanluz fotodaki oysa sole bi sorun var fotoyu gorunce yalarum dediydim :/ ScReaM and AlmightyAA 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
LeornKayn 557 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Japonlar ile Korelilerden çok enteresan konular görüyorum :D Orjinal olmaya çalışmaktan olsa gerek...borcu ödemek için kendisi kurtaranların köpeği olucak :D kurtaran tayfa sözde iyilik yapıyor... ScReaM 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
AlmightyAA 52 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Daha orjinalini bulsunlar helal olsun.... ScReaM 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
♠Misaki♠ 213 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Bu japonlarda köpek olma durumu nedir hiç anlamıyorum neyse çıksın animesi izlerim komik gibi konusu :lol: Link to post Share on other sites More sharing options...
ilona 2 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 güzele benziyor ellerinize sağlık beklioz çevirileri ^^ Link to post Share on other sites More sharing options...
sadece okan 446 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 konusu ilginç çıkınca izleyecekler listeme eklerim :D bu elemanlarda da böyle köle olma aşkı nedir anlamadım D: bide borç yiğidin kamçısıdır :p sadece okan 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
AmyRoChan 10 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Kız sanma mod:ON :DTebrik ediyorum tasarımcıları o pembe saçlı ana karakter miymiş ? :D :ahaaah-onion-head-emoticon: :good-job-onion-head-emoticon: free word and ScReaM 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Kız sanma mod:ON :DTebrik ediyorum tasarımcıları o pembe saçlı ana karakter miymiş ? :D :ahaaah-onion-head-emoticon: :good-job-onion-head-emoticon: peruktur o :D birde imzan imza kuramllarına aykırı max 400x200 olmak zorunda düzelmeni önerirm Link to post Share on other sites More sharing options...
ScReaM 71 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Arkadaş Kız olsa ''Süper Sexy Mod Online'' Derdim amma malesef... :( :D :D :D :D :D :D Sabırsızlıkla bekliyorum animeyi bu arada mangası nerede Link flan atarmısınız arkdaşlar... ScReaM 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts