♠Misaki♠ 213 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Bende hatırlamaya çalışıyorum 'ne moduydu ne moduydu' diye Son arzu moduymuş :D Heh işte o haldeyken daha bir sempatik oluyor (mesela animenin son bölümlerinde :wub:) Giotta'yla aynı oluyorlar fakat Giotto'ya daha çok hayranım (aslında I.Vongala'nın hepsine) normalde Tsuna'nın muhafızlarına bayılırım ama Giotto'nunkiler gelince :D Birinciler gelince onuncular kopyalanmış gibi duruyor :P Ama şu 1 Vongala'deki şiş muhafızını bir sevemedim :depressed1-onion-head-emoticon: Animedeki son bölümler çok güzeldi özellikle Tsuna kızdığında :embarrassed4-onion-head-emotico Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Semina'Ygmr 11 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Aynen :D Ben en çok Ghost'u nasıl yenmişti hemencecik (çok havali giriş yapmıştı) orasını çok sevmiştim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
♠Misaki♠ 213 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Ghost'u yendiğinde Tsuna fena havalıydı :wub: xanxus bitti gözümde :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Semina'Ygmr 11 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Ghost'u yendiğinde Tsuna fena havalıydı :wub: xanxus bitti gözümde :)Ben Xanxus'u hiç sevmemiştim zaten sadece gelecekte bayağı bir havalıydı :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
♠Misaki♠ 213 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Evet ya 137.bölümde bayağı komikti adamları savaşıyor ama istediği et olmadığı için kendi adamlarını dövüyor nasıl bir ruh öyle :lol: Bir de Fran ve Bel ikilisi var :wub: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Semina'Ygmr 11 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Evet ya 137.bölümde bayağı komikti adamları savaşıyor ama istediği et olmadığı için kendi adamlarını dövüyor nasıl bir ruh öyle :lol: Bir de Fran ve Bel ikilisi var :wub:Onlara zaten bayılıyorum :D Hele Fran'a, ne kadar tatlı öyle :D Tsuna'nın muhafızları belinlendiği zaman hep düşündüğüm Hibari'de tam anlamıyla katılacak mı diye (yani pek ilgilenmiyordu ya animede) :D Fakat sonra mangada Tsuna'yı cesaretlendirdi (nasıl deyim bilemedim) filan bayılmıştım oralarına :4: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
♠Misaki♠ 213 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Onlara zaten bayılıyorum :D Hele Fran'a, ne kadar tatlı öyle :D Tsuna'nın muhafızları belinlendiği zaman hep düşündüğüm Hibari'de tam anlamıyla katılacak mı diye (yani pek ilgilenmiyordu ya animede) :D Fakat sonra mangada Tsuna'yı cesaretlendirdi (nasıl deyim bilemedim) filan bayılmıştım oralarına :4:Fran çocukken ayrı bir tatlı bir de manga da korktuğu bir kısım vardı çok şaşırmıştım :o Hibari'nin tek ilgilendiği ölümüne ısırmak :D Ve evet Tsuna'yı cesaretlendirdiği zaman aileden biri haline geldi gözümde :D Semina'Ygmr 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Semina'Ygmr 11 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Kısacası bayağı bir güzeldi diyelim artık :D Yoksa hiç bitmeyecek :D ♠Misaki♠ 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
LastWishFire 1 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 25-26. bölümlere geldikten sonra istenizde bırakamayacağınız bir anime :P Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TianKrea 22 Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Abi izlediğim en müthiş anime ama Tsunanın pısırıklığı bitmedi gitti anime bitti byakuranı yendi mangada yine pısırık Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts