Jump to content

Herkeze Merhaba


TheLasTHermeS

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar adım Alp yaşım 20 tanıştığımıza memnun oldum :) . Daha yeni (24.03.2014(pazartesi)  :)) başladım anime izlemeye yani nasıl başladıysam artık (Arkadaş tuzağı diyelim :D ) her gün 15-17 saat anime izliyorum ... (Yani izlemeden duramıyorum başladığım her animeyi bitiriyorum bitirmeyince içimde birşeyler eksikmiş gibi hissediyorum herneyse ..)

 

Şimdilik ;Hellsing(Tv serisi ve Ultimate bitti),Swort Art Online (Bitti),D.Grayman (20.ci bölümdeyim daha :) ) ,Bleach (Bitti) ,Guilty Crown(Bitti),Accel World (Bitti),Log horizon (Bitti),Full Metal Alchemist (Brotherhood izlemedim.Diğer seri bitti ama :D ) , Boku wa tomodachi ga sukunai ve Boku wa tomodachi ga sukunai : Next(Bittiler :( ) Myself ; Yourself (Bitti),Code GeAss R1 ve Code Geass R2 (2 side bitti. keşke R3 olsa :( ),07 Ghost (Bitti Keşke 2.ci sezon olsa ),Aoki Hagane no Arpeggio: Ars Nova(Bitti),Soul Eater (42.Bölümdeyim ), Ah my goddess (Bitti),Aishiteruze baby(Bitti),Death Note (3. bölümdeyim daha),Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru( buda bitti :( ) , Kurogane no Linebarrels(13 bölümü çevrilmiş hepsini izledim kalan 11 bölümüde ingilizce olarak başlıyacağım.) , Great Teacher Onizuka(Bugün bitti :) ) , Infinite Stratos  ve Infinite Stratos 2 (Bugun bitti :) 3.cü sezon gelcek gibi finalde yarim kaldı zaten..)Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui! ( bitti :D), Baka to test to Shoukanjuu Serisi(Bitti) animelerini izledim.Bunlar gibi önerebilceğiniz animeler varsa çok sevinirim , teşekkürler :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Merhaba arkadaşlar adım Alp yaşım 20 tanıştığımıza memnun oldum :) . Daha yeni (24.03.2014(pazartesi)  :)) başladım anime izlemeye yani nasıl başladıysam artık (Arkadaş tuzağı diyelim :D ) her gün 15-

Hoşgeldin diyelim öncelikle. High School Dxd'yi kesinlikle izlemeni tavsite ederim. Arımıza hoş geldin. İstediğin bir anime varsa bana söyle çevirmek için elimden geleni yapayım.

Hoşgeldin :D . benim 4 ayda bitiremediğim kadar çok anime bitirmişsin :D Shingeki no Kyojin'i izlemeni tavsiye ederim 25 bölümlük bi anime :D

Hoşgeldin diyelim öncelikle. High School Dxd'yi kesinlikle izlemeni tavsite ederim. Arımıza hoş geldin. İstediğin bir aanime varsa bana söyle çevirmek için elimden geleni yapayım.

 

Hoşbulduk teşekkür ederim tekrardan izleme listeme aldım :) Hikigaya Hachiman değilmi imzandaki (Çok severim kendisini aynı ben :) )

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoşgeldin :D . benim 4 ayda bitiremediğim kadar çok anime bitirmişsin :D Shingeki no Kyojin'i izlemeni tavsiye ederim 25 bölümlük bi anime :D

 

Hoşgeldin  :hi-onion-head-emoticon:  Pazartesi başlamışsın ama baya izlemişsin hani  :o  Death Note diyecektim şimdi gördüm izliyormuşsun :D

 

Hoşbulduk arkadaşlar :) Bende böyle biriyim işte hem indiriyorum hem izliyorum indirdiğimide iphone atıp üniversitede veya otobüsde izliyorum önceleri film izlerdim böyle izliyecek film kalmayınca  arkadaşımdan animeleri öğrendim yeniden hayat bulmuş gibi oldum yani :D (tavsiye etmiyorum ama böyle olmanızı sabah 4 e kadar anime izliyip 3 saatlik uykuyla üniversiteye gitmek zor oluyor.)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.