Jump to content

sanzu

Kayıtlı Üye
    231
  • Last visited

• Days Won

1

sanzu last won the day on March 20 2014

sanzu had the most liked content!

About sanzu

• Birthday 01/30/1982

Profil Bilgileri

Recent Profile Visitors

1735 profile views

sanzu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

74

1. saiyukinin 5. bölümü gelmiş emeği geçen arkadaşıma teşekkürler devamını sabırsızlıkla bekliyorum
  2. gekkan sujou nazeki kun final ou ride hide final glassip final sailormoon 5.bölüm
  3. Konusu güzel eminim animeside güzel olucaktır.shouja animelerini sevdiğim için kesin izlerim.
  4. tabiiki tartışmadığınızı biliyorum :D böyle havesli çevirmen arkadaşlarımı görünce mutlu oldum sayenizde güzel animeleri izleme imkanı buluyoruz sadece takılıyorum ;)bakalım kim kazanacak :confused-onion-head-emoticon: kim çevirse çevirsin biz anime izleyici arkadaşların kazanacağı kesin :good-job-onion-head-emoticon:
  5. tartışmayın beraber çevirirsiniz çabuk biter güzel animeye benziyo are you sure arkadaşım hybird child animeside çıkacakmış onuda sen çevirirsin :D
  6. tanıtımlardan güzel animeye benziyo.şarkılarıda güzel
  7. kuroshutsuji ilk sezonunu bitirdim.gayet güzeldi.
  8. kroshitsuji 7-18 sanırım bitiririm
  9. :) çok güzel olmuş.piyano çalmayı bende çok isterdim.yetenekli arkadaşların olması güzel.pandora haerts müziklerinide çalmanı çok isterdim.başarılar diliyorum
  10. yanımda kroshitsuji den sebastian olsun kimsem olmasada olur.tabii şeytann olmamak koşuluyla.ciel kardeşim olarak alabilirim 5 ablam var oyüzden başka ablaya ihtiyacım yok.
  11. hoş geldin forumda iyi eğlenceler
  12. sonundaaaaaa :hell-yes-onion-head-emoticon: aishiteru tomoe :cheer2-onion-head-emoticon: en kısa zamanda yayınlanması umuduyla
  13. shingeki kyojini bitirdim aklımda bir sürü soruyla
  14. junsu romantica 3 kere seyrettim bence bu tür animenin en iyisiydi.3.sezonda izlenir
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.