Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Türk Anime TV

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

boa_hancock

Üyeler
  • Son ziyareti

1. konu, boa_hancock kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Karakter Tanıtımları
    Rurouni Kenshin animesini çok severim ^_^ hoş bir tanıtım olmuş ;) One Piece'ten Monkey D Luffy tek aşkım :rolleyes:
  2. konu, boa_hancock kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Geyik
    animelerden seçtiğim erkek haremim toplamda 2 sayfadır..... içlerinden en fazla kimi sevdiğimi..... karar veremiyorum...... -.- one piece'teki şu karakterler: luffy, zoro, sanji, law, ace, sabo, mihawk, shanks, cora-san diğer animelerden de; usui (kwms) , sebastian (black butler) , ren (skip beat) , zen (akagami no shira..) kuroko (knb) , lawliet (death note), oreki (hyouka) kuran (vampire knight) , tomoe (kamisama h.), free ve hakuouki animesindeki tüm erkekler.......... bu liste uzar gider :D .......
  3. konu, boa_hancock kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Haberleri
    hmm demek olay buydu yazıyı bir kere daha okuyunca anladım "sonunda" kelimesini nihayet olarak anlamışım ^^' yeni filmi sabırsızlıkla bekliyorum....
  4. konu, boa_hancock kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Haberleri
    çıktı çoktan türkçeye çevrilmedi sadece şu sitede ing altyazı var http://www.gogoanime.com/one-piece-episode-of-sabo-the-three-brothers-bond-special
  5. konu, boa_hancock kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Haberleri
    bu film çoktan çıkmadı mı?
  6. konu, boa_hancock kullanıcısının konusunu cevapladı: Manga Haberleri
    Gayet mantıklı ve doğru bir liste olmuş beğendim ;)
  7. konu, boa_hancock kullanıcısının konusunu cevapladı: Forum Oyunları
    tamam *-* alttaki hyouka izlemiştir :) izlemediysen izle
  8. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Death Note Live Action Dizisi Geliyor
  9. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Türk Anime 5. Yılını Yarışmayla Kutluyor!
  10. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Türk Anime 5. Yılını Yarışmayla Kutluyor!
  11. ödüller çok güzel :wub: ama ben de beceremem sanırım şimdiden katılacak arkadaşlara başarılar :lol:
  12. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ANİME KOMEDİ 05.01.2015 (10) (YENİ)
  13. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ANİME KOMEDİ 05.01.2015 (10) (YENİ)
  14. Tebrik ederim bütün çalışmalarınız çok güzel olmuş şu animeci aşıklardaki karakterlerin tipleri her bölümde değişmiş :D :D
  15. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: 2014'ün En Çekici/Havalı Karakterleri Top 30
  16. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: 2014'ün En Çekici/Havalı Karakterleri Top 30
  17. Bence bu listenin içinde Sata Kyoya (Ookami Shoujo to Kuro Ouji) da olmalıydı hatta 1. sırada :rolleyes:
  18. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Top 10 Anime Opening
  19. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Ekim 2014 Animeleri Tanıtımı
  20. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Ekim 2014 Animeleri Tanıtımı
  21. konu, boa_hancock kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Haberleri
    ekim ayında toplam 57 tane anime mi çıkacak woaw! içlerinden 5-6 tanesi baya ilgimi çekti (özellikle ookami shoujo) listemde bekliyorlar :D :wub: :)
  22. konu, boa_hancock kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Haberleri
    Baby Steps'e çok sevindim güncel takip ettiğim animelerdendi ve sonu yarım kalmıştı yani yeni sezona ihtiyaç vardı zaten :)
  23. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Kuroko no Basuke Sapığına Hapis
  24. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Kuroko no Basuke Sapığına Hapis
  25. konu, boa_hancock kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Haberleri
    İşte bu benim mangakalarıma kimse zarar veremez :D
  26. Cувєя efsanedir. :), boa_hancock kişisini takip etmeye başladı.
  27. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Merhaba
  28. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Anime İncelemeleri Blog Sayfası
  29. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Shigatsu wa Kimi no Uso Açılış Parçası
  30. Phryne bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 23 / 22+ ) Shigatsu wa Kimi no Uso
  31. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 23 / 22+ ) Shigatsu wa Kimi no Uso
  32. konu, boa_hancock kullanıcısının konusunu cevapladı: Tamamlanan Projelerimiz
    konusu çok güzel sabırsızlıkla beklediğim animelerden *-* çevirmenlere şimdiden kolaylık ve başarılar diliyorum :D
  33. boa_hancock bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Working!! 3. Sezon Duyuruldu
  34. konu, boa_hancock kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Haberleri
    iyimiş :) 2. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum :D

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.