Jump to content

siwona

Üyeler
  • İçerik sayısı

    19
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne siwona kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. seri oldukça güzel aslında çizimleri ilk başta rahatsız ediyor ama <_< sonradan alışıyorsunuz ayrıca canınız pasta çekiyor :huh: hatta pasta krizlerine girip gecenin bir yarısı imkanlar dahilinde şekerli yoğurda talim yapabiliyorsunuz -_- konusu da fena değil, ama shounen-ai eh işte  :unsure: sadece karakterlerden biri ki kendisi şefimiz oluyor aynı zaman da azcık ucundan tatmin edebilir sizi  :P bende ne umutlarla başlamıştım ama  :ph34r:  lakin izlenmesi gereken çok hoş komik tatlı mı tatlı bir seri (buradaki tatlı olayı tamamen pastalardan gelmekte) :D izleyeceklere dip not yanınıza kek, çikolata, bisküvi vs.vs almadan seriye başlamayın  :P

     

    3.bölümünü izledim.karakterler şaşırdıkları zaman suratlarına değişik bir çizim tekniği yapmışlar normal animelerden farklı olarak,  ondan hoşlanmıyorum:))  

    ayrıca 3.bölümde bizim aşık pastacı , hemen sevdiği adamın uşağına sulandı pehh :angry: ne şıp sevdiymiş pastacı sensei :blink:

    ama yine de merak ediyo insan tabi..

  2. arkadaşlar antique bakery diye yeni bir anime izlemeye başladım.türünde yaoi değil de shounen ai yazıyor.olsun o da iyi  :D

    ilk bölümünü izledim animenin çizimleri biraz garip geldi ama sıkılmadım.izlemek isteyenler animeyi inceleyebilir  :bye2-onion-head-emoticon:

    post-18022-0-35635500-1397676749_thumb.g

  3. animesini izledim mangasını okumadım.bir şey sorucam şimdi bu animenin adı noragami,  animeden anladığım kadarıyla ''gami'' tanrı demek yani ''nora tanrısı''. nora ne acaba? animede anlatıldıysa da kaçırmışım.biri söyler mi? bu arada anime güzeldi :)

  4.  

     
     

    Psycho Pass animenin adı ama yaoi anime değil  :)

     

    sen söyleyince psycho pass ın ilk 2 bölümünü izledim.baya sardı  :rolleyes: klasiktir niye daha önce izlememişim dedim.bakalım izlemeye devam edicem  :)

  5. Önemli değil  ;)

     

    Bir kaç tane de resim atayım :wub: 

    772b2a76jw1e4qi8ktf92j20go0bs75u.jpg3fdf45e69702.jpg20130223190825_42QAm.thumb.600_0.jpeg

     

     

     

    çok iyi görünüyo :wub:  hangi animeden ?? böyle toka takan bi kaç kişiyi biliyorum ama bu animeyi izlemedim galiba :(

  6. love stage  :wub:  o ufaklığın abisine hastayım :)

     

    aynen çocuk çok tatlı :) manganın ilerleyen bölümlerinde muhtemelen menajeriyle yakın ilişkilerini görebiliriz diye düşünüyorum  :lol:  :wub:

  7. bende üye olmalıyım bu gruba :)) ilk izlediğim yaoi  tabi ki junjou romantica :D en son love stage diye yaoi manga okudum.yalnız uyarayım love stage de sevimli ama bence +18 lik :)) 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.