-
Last visited
-
Days Won
1
♥Lydia♥ last won the day on May 28 2014
♥Lydia♥ had the most liked content!
About ♥Lydia♥
- Birthday 07/12/1999
Profil Bilgileri
-
-
-
İlgi :
1-ANİME izlemek
2-ANİME izlemek
3-ANİME izlemek :D
Recent Profile Visitors
33163 profile views
♥Lydia♥'s Achievements
Newbie (1/14)
66
agudow55 reacted to a post in a topic: Animeler gerçek Olsa Sizde içinde Olsanız
-
heyecanla bekliyorum :lol: kolay gelsin ^_^
-
Kullanıcı Başlığı Değiştirme
♥Lydia♥ replied to Amygirl's topic in Forum Kullanım Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular
çok teşekkürler :) ama bende hala gözükmüyor neden acaba? :huh: -
ilk animem :embarrassed4-onion-head-emotico :embarrassed4-onion-head-emotico 1000 kere izlemişimidir :cool-onion-head-emoticon: :lol: eskiden ablamla ay savaşçısı oynardık :lol: çocukluk işte :lol: benim için sailor moonun yeri ayrıdır tabi :wub: bana animeleri sevdiren animem :wub: çok teşekkürler güzel bir konu olmuş ^_^
- 10 replies
-
- usagi tsukino
- sailor moon usagi
- (and 4 more)
-
♥Lydia♥ reacted to a post in a topic: Usagi Tsukino - Sailor Moon
-
♥...Hoş geldin...♥ umarım iyi vakit geçirirsin ^_^
-
Hoş geldin ^_^ umarım iyi vakit geçirirsin ^_^
-
Kullanıcı Başlığı Değiştirme
♥Lydia♥ replied to Amygirl's topic in Forum Kullanım Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular
aynen bende de görünmüyor :beg-onion-head-emoticon: rica etsem benimkini de düzelte bilirmisiniz :beg-onion-head-emoticon: istediyinizi yazın sonra ben düzeltirim ^_^ şimdiden çok teşekkürler :) -
lenalee lee reacted to a post in a topic: Sailor Moon - Ay Savaşçısı / Yeniden Televizyonda
-
Nisekoi 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 ^_^
-
♥Lydia♥ reacted to a post in a topic: Merhabalar :3
-
hepsi çok güzel :embarrassed4-onion-head-emotico
-
hala istek alıyosan banada Kajika ve Li Renli yapa bilirmisin (Hanasekaru seishounen animesinden) ^_^ eyer yapmıyosan sorun diyil ^_^
-
♥Lydia♥ reacted to a post in a topic: Ao Haru Ride Animesinin Yeni Reklamı
-
çevrilmesini heyecanla bekliyorum :wub: çeviren arkadaşlara çok teşekkürler ve kolay gelsin ^_^
-
Beceriksizin tekiyim T_T geçenlerde 2 defa kek yapdım ikisinide yandırdım :D bu sefer pasta yapayım dedim her şey iyi gidiyodu çok sevinmişdim bu sefer pastanın çikolatasını yandırdım :D sinirimden kah-kaha atıyorum -,- ama pes etmiycem ^_^
-
Full Metal Panic Fumoffu animesini bitirdim şimdi ^_^
-
Soredemo sekai wa utsukushii :wub: çok güzeldi yaa :wub: Livi♥Nike :wub: :wub:
-
konuyu yeniden açtığınız için çok teşekkürler :) babaannenizede Allah acil şifa versin :) bu gün Full metal panic Fumoffu-6-7-8-9-10-11-12 izledim ^_^
-
çok sevdiyim büyük bi heyecanla izlediğim animelerden biridir :wub: izlemeyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim ^_^
- 3 replies
-
- kuronuma sawako
- kimi ni todoke sawako
-
(and 2 more)
Tagged with: