Jump to content

mirage

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

3 Takipçi

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Not Telling

Son profil ziyaretçileri

573 profil görütülenme

mirage üyemizin başarıları

  1. mirage

    Pokémon (1997)

    16. Bölüm İyi seyirler.
  2. mirage

    Pokémon (1997)

    15. Bölüm İyi seyirler.
  3. mirage

    Pokémon (1997)

    O bölümler çeviriye başlamadığımda eklenmişti. Şimdi çeviriyi yaptıkça bölümleri de Japonca olarak ekliyorum. İzleyeceksen 14. bölüme kadar indirebilirsin :)
  4. mirage

    Pokémon (1997)

    Zaten orijinal dilinde :D İngilizce düblaja altyazı yapmanın bir manası yok zaten.
  5. mirage

    Pokémon (1997)

    Öyle bir düşüncem var. Sezon arasında da yapabilirim. :) Rica ederim.
  6. mirage

    Pokémon (1997)

    Şöyle söyleyeyim, Türkiyede oynayan Türkçe düblajlı bölümlerin hamları Amerika'dan geldiği için Japonya'da oynayana göre birçok şey değiştirilmiş. Benim çevirdiğim bölümler Japonya'da oynayan bölümler. Orijinal bölümlere altyazı yapıyorum. İlk sezon da 82 bölüm. İlk sezonun tüm bölümlerini çevireceğim.
  7. Özet: Eğer Masara (Pallet) kasabasında yaşıyorsanız, onuncu yaş gününüz çok heyecanlı geçecektir. Çünkü artık bir Pokémon Eğitmeni olmak için, Pokémon Araştırma Merkezi'ne gidip ilk Pokémon'unuzu alabilirsiniz. Kahramanımız Satoshi (Ash), sabah uyanamayınca gün onun için hiçte iyi başlamaz. Çünkü ilk Pokémon'unu Pokémon Araştırma Merkezi'ndeki Profesör Okido (Oak)'dan almak için geç kalmıştır. Pokémon Araştırma Merkezi'ne gidince, ona sadece elektrikli bir fare türü olan Pikachu kalmıştır. Satoshi'nin Pikachu'yu almaktan başka çaresi yoktur. Böylece kahramanımızın maceralarla dolu uzun ve yorucu yolculuğu başlamış olur... Kız düşkünü ve kaya Pokémonu eğitmeni Takeshi (Brock) ile su Pokémonu eğitmeni Kasumi (Misty), ona macerasında eşlik ederler. Satoshi ve diğerleri, Kanto, Portakal Adaları, Johto'ya seyahat edip, çeşitli Pokémon Ligleri'ne girerler. Yol boyunca, kendilerine Roket Takımı diyen Musashi (Jessie), Kojirou (James) ve Nyarth (Meowth) ile envai çeşit sorun yaşarlar. Roket Takımı ne zaman kötü işler peşinde olsa, her seferinde Satoshi ve onun Pokémonları sayesinde başarısız olurlar. Kaynak: animekalesi.com | mirage Tür: Macera, Komedi, Shounen Bölüm Sayısı: 276 Yayım Tarihi: 01.04.1997 ile 14.11.2002 arası Çevirisi bulunmadığı için ilk Pokémon serisinin çevirisine başlamak istedim. Küçüklüğümüz bunları izlemekle geçti. Pokémonları, karakter isimlerini, kasaba isimlerini vs. iki alternatif olarak (Japonca ve İngilizce) yayınlıyorum. Ses orijinal Japonca'dır. Şu ana kadar 14 bölüm çevirdim. Halen çevirmeye devam ediyorum. İzlemek isteyenlere iyi seyirler diliyorum. (Bölümleri indirip izlemek isteyenler buradan indirebilirler.)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.