Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Türk Anime TV

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ShiroYuu

Üyeler
  • Son ziyareti

1. Kanjui bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: En Çok Yapılmak İstenen Bitirici Anime Teknikleri
  2. Muhtar bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
  3. Muhtar bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
  4. Gallardo bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Küçük Roller, Büyük Etkiler...
  5. Arenist bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri
  6. MCsama bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: En Çok Yapılmak İstenen Bitirici Anime Teknikleri
  7. jans09 bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
  8. ShiroYuu bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Sizi Yanıltan Karakterler Hangileri? [Spoiler İçerir]
  9. ShiroYuu bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Tuttuğunu Koparan Kadın Anime Karakterleri
  10. ShiroYuu kendi profil resmini değiştirdi
  11. ShiroYuu bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Animelerde katlanamadiginiz unsurlar
  12. ShiroYuu bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Animelerde katlanamadiginiz unsurlar
  13. ShiroYuu bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Karakterlerin Görüntüleri ile Kahreden Uzuvları!
  14. ShiroYuu bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: En Yakışıklı Yüze Sahip Anime Karakterleri
  15. ShiroYuu bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Yorozuya - OtakuTürk ~ Gintama Çeviri Grubu
  16. ShiroYuu bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Yorozuya - OtakuTürk ~ Gintama Çeviri Grubu
  17. ShiroYuu bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Yorozuya - OtakuTürk ~ Gintama Çeviri Grubu
  18. Tool-Vicarious :wub:
  19. ShiroYuu bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: En Acıdığınız Karakterler-Charapedia Anketi
  20. Celine bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: En "Kadınsı" Erkek Karakterler-Charapedia Anketi
  21. talha9696789 bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: En Çok Yapılmak İstenen Bitirici Anime Teknikleri
  22. konu, ShiroYuu kullanıcısının konusunu cevapladı: Tanışın Kaynaşın
    Hoş geldin :)
  23. konu, ShiroYuu kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Genel
    Aoharu x Kikanjuu
  24. Sakata Gintoki ile geçirmek isterdim, baya eğlenirdim. :super-onion-head-emoticon:
  25. konu, ShiroYuu kullanıcısının konusunu cevapladı: Tanışın Kaynaşın
    Foruma hoş geldin :)
  26. konu, ShiroYuu kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Genel
    Free!
  27. konu, ShiroYuu kullanıcısının konusunu cevapladı: Tanışın Kaynaşın
    Merhaba :hi-onion-head-emoticon: Foruma hoş geldin :)
  28. konu, ShiroYuu kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Tanıtım ve İncelemeleri
    Böyle detaylı bir tanıtımı görünce merak ettim ve izledim.Bu kadar eğlenceli bir seri olacağını tahmin etmiyodum. Çok güzeldi :good-job-onion-head-emoticon:
  29. konu, ShiroYuu kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Genel
    Shigatsu wa Kimi No Uso
  30. konu, ShiroYuu kullanıcısının konusunu cevapladı: Manga Genel
    Gintama 555 :happy-onion-head-emoticon:
  31. konu, ShiroYuu kullanıcısının konusunu cevapladı: Tanışın Kaynaşın
    Hoş geldin :)
  32. konu, ShiroYuu kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime İstek ve Öneri Bölümü
    Bol aksiyon ve dövüş seviyosan Sengoku Basara'yı öneririm
  33. konu, ShiroYuu kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Genel
    Sengoku Basara:Judge End (Lets rumble party ! Yeah B) )

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.