Jump to content

Frannie

Üyeler
  • İçerik sayısı

    53
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

2 Takipçi

Frannie hakkında

  • Doğum günü 21 Ekim

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Female

Frannie üyemizin başarıları

  1. Rammstein ve Linkin Park uzun süredir sevip takip ettiğim gruplar. Ek olarak Emigrate, Breaking Benjamin, Three Days Grace var. Şarkıcı olarak ise Gackt şu sıralar favorim.
  2. Frannie

    En son hangi kitabı okudunuz? :)

    Şeytan Yemini - Jean-Christophe Grangé
  3. Frannie

    En son hangi kitabı okudunuz? :)

    Haruki Murakami'nin Yaban Koyununun İzinde ve Sahilde Kafka'sını bitirdim.
  4. Frannie

    En son hangi kitabı okudunuz? :)

    Haruki Murakami - Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Hac Yılları, daha bugün bitirdim.
  5. Tsukiyama'yla takılırdım ben, kankası falan olurdum herhalde, yemekeler ve kitaplar üstüne saatlerce konuşurduk, o Kaneki'ye sarkarken ben salyalarını temizlerdim.
  6. Frannie

    Sizce En Güçlü Anime Karakteri Kim?

    Krillin en güçlü insan karakter ya, Chiaotzu daha uygun olur bence o güçsüz listesine. :D + En güçlü karakter için rahatlıkla Goku diyebiliriz.
  7. Frannie

    Ocak 2015 Animeleri

    Psycho Pass ve Durarara!!x2 Shou beklediklerim arasında. :D
  8. Durarara ve Baccano birleşse mükemmel olur, Narita bu konu üzerinde daha fazla durmalı bence, ya da Monsterla da olabilir, Johan ve Izaya'nın karşı karşıya gelmesini isterdim. Ya da Monster ve Psycho-Pass birleşebilir.
  9. Monster 4.40 sonrasında iyi ağlamıştım. Bir de Johan'ın Milosz(? doğru yazmamış olabilirim)'a dedikleri ve annesini bulmaya çalıştığı bölümde bayağı ağlamıştım sanırım, fazla ağır gelmişti. Psycho-Pass Ağlamıştım burada. Akane'ye dedikleri ve ölüm sahnesi etkilemişti oldukça ama o kadar mükemmel, güzeldi ki ölürken, ağlayamadım.
  10. Frannie

    Durarara!! x2 Tanıtım Videosunda Shizuo

    Namie ve Masaomi'yi de koymuşlar ama bahsedilmemiş ondan, üzücü u_u
  11. Tumblrda şunu görmüştüm; 起承転結(きしょうてんけつ/kishoutenketsu) kelimesi hikayenin veya şiirin bölümleriyle alakalı bir kelimeymiş. ki: giriş, tanıtım, olayların yerinin zamanının belirtilmesi shou: olayların gelişmesi ve ilerlemesi ten: olayların düğüm anı ketsu: sonuç, olayların çözümü Buna göre uyarlayacaklarmış light novellardan, bu durumda ki'de ilk sezon oluyor karakterlerin tanıtıldığı. :)
  12. PV'yi Shizuo, Masaomi ve Namie'yi de ekleyerek yenilemişler, izlemek isteyenler buradan izleyebilir.
  13. Hayal kırmak istemezdim ama light novelları baz alarak gideceklerine göre en fazla 8e falan gelirler ki orada da yok, ben de meraktan çatlıyorum o konuda :desperate2-onion-head-emoticon: Izaya'nın tasarımı light noveldaki gibi olmuş, sonunda kişiliğini yansıtan bir suratı olmuş ve olması gerektiği gibi "yakışıklı olduğu kadar garip bir görünüme sahip" durumuna gelmiş ama yine de birinci sezondaki şirin tipini de özlüyorum doğrusu. :| Neyse ben bu yeni tasarımla soğuk veya ilgisiz gülüşlerini ve şeytani gülüşlerini ayırabileceklerini düşünüyorum. Şapkalı Slon değil de, Izaya'nın kardeşi Kururi'nin öptüğü çocuk Izaya iki olabilir gibi gibi, neyse :rolleyes: 3 bölüme ayırmaları çok iyi olmuş ayrıca, 39 bölüm falan olursa müthiş olur!! Videodaki konuşmaları İngilizce'ye çeviren bir fanı görmüştüm, ben de Türkçeye çevirdim onları: Mikado: Bu gizemli -hayır gizemli değil, hayat değiştirici-ama hayır, hayat değiştiren de değil, sıradan- olayları yaşayalı yarım yıl geçti. Masaomi: Cidden, yarı yıl boyunca bu chat odasına katılmadığım için üzgünüm! Ama sevgilimle sevgi dolu bir randevudaydım!Mikado: Masaomi...!? Bu gerçekten sen misin, Masaomi!?Shizuo: Seni lanet olası...!!Celty: Burada değil...! Burada değil...! Bir yerlerde düşürmüş olmalıyım!! NEREDE DÜŞÜRDÜM!?Anri: Sen kimsin? Sen... Ne kadarını biliyorsun?Izaya: Tek yapmam gereken iki tetikleyici şeyi aynı yere atmak. Ve sonra "Tatil bitti." derim. Editdit: Mizuki Akabayashi ve Haruya Shiki göreceğiz bu sezon ona heyecanlıyım!! Birde şimdiden hangi light novelda bırakacaklarına, sezon finalini nasıl yapacaklarına tahmin yürütüyorum, bakalım nasıl olacak :happy-onion-head-emoticon:
  14. Frannie

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Psycho-Pass
  15. Frannie

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Psycho Pass 11-20
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.