-
Last visited
-
Days Won
1
Reputation Activity
-
noirwinglessova reacted to Gallardo for a status update, Böyle fanservicelere hiç hayır demem :))
Böyle fanservicelere hiç hayır demem :))
-
noirwinglessova reacted to Heimatlos for a status update, Bak gelmiş yeni taze taze :D
Bak gelmiş yeni taze taze :D
-
noirwinglessova reacted to bbbbbbbbbbbbbbbbb for a status update, Yeni bir profil fotoğrafı ve "nick". Sana önyargısız bir bakış sunabilir ta ki biri b
Yeni bir profil fotoğrafı ve "nick". Sana önyargısız bir bakış sunabilir ta ki biri bu kimmiş yahu diyip profiline girene dek.
-
noirwinglessova got a reaction from bbbbbbbbbbbbbbbbb for a status update, Beni bilen bilir müzik dinlemem. Bana soracak olsalar da müzik dinlenmesin derim. Ama
Beni bilen bilir müzik dinlemem. Bana soracak olsalar da müzik dinlenmesin derim. Ama bu 6 ay içerisinde karşıma çıkanlar arasında 2ci defe dönüp tekrar dinlediğim 2 müzik var. Biri Hans Zimmerin bir müziği idi. Diğeri ise sözlerine takıldığım Human
-
noirwinglessova reacted to Toprakezgi for a status update, Yine bir deney raporuyla boğuşmaca. Kimya seni yenicem spfpgpvpb
Yine bir deney raporuyla boğuşmaca. Kimya seni yenicem spfpgpvpb
-
noirwinglessova reacted to Barış for a status update, attack on titan dehşeti yeniden başladı. heleşükür takip etmeye değecek bi anime geld
attack on titan dehşeti yeniden başladı. heleşükür takip etmeye değecek bi anime geldi karşıma.
-
noirwinglessova reacted to LeornKayn for a status update, Şeker bi hanım asyalı kızımızın hikayeleri,ayrıca sevgilisinin şanslı bir adam olduğu
Şeker bi hanım asyalı kızımızın hikayeleri,ayrıca sevgilisinin şanslı bir adam olduğunu ve inşallah angut biri olmadığını umuyorum düşünüyorum.
-
noirwinglessova reacted to LeornKayn for a status update, http://figurex.net/buyuk-teori-one-piece-finali/ Aklıma yattı benim yorumlardaki görü
http://figurex.net/buyuk-teori-one-piece-finali/
Aklıma yattı benim yorumlardaki görüşleri okumadım çünkü genelde bu tarz konuların altına yorum atan kişiler cinstir. D harfinin teorisinden sonra okuduğum en güzel Teori idi
-
noirwinglessova reacted to jans09 for a status update, Overlord ikinci sezonunun geleceği kesinlik kazandı minna... Şimdi sadece tarih suyur
Overlord ikinci sezonunun geleceği kesinlik kazandı minna... Şimdi sadece tarih suyurusunu bekliciiz..
-
noirwinglessova got a reaction from anes for a status update, Beni bilen bilir müzik dinlemem. Bana soracak olsalar da müzik dinlenmesin derim. Ama
Beni bilen bilir müzik dinlemem. Bana soracak olsalar da müzik dinlenmesin derim. Ama bu 6 ay içerisinde karşıma çıkanlar arasında 2ci defe dönüp tekrar dinlediğim 2 müzik var. Biri Hans Zimmerin bir müziği idi. Diğeri ise sözlerine takıldığım Human
-
noirwinglessova got a reaction from Beytize for a status update, kim orjinal görücez
kim orjinal görücez