Jump to content

Luluna

Üyeler
  • İçerik sayısı

    832
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    10

İletiler bölümüne Luluna kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. evet, gümüş saçlı Rus algısı çok oturmuş sektörde. Beyaz saçlı bir karakter görünce Rustur diyorum :D Mesela o yüzden Koko Hekmatyar'ın da milliyetini söylemeseler de Rus olduğunu düşünmüşümdür hep.  Ayrıca Durarara karakterleri ve Gundam'da da vardı bir kaç tane beyaz saçlı rus pilot falan. 

    :ahaaah-onion-head-emoticon:

  2. Fate/ Apocrypha (2017 TV Serisi) Kesinleşti !

    Yapılan resmi açıklamaya göre sonunda Fate serisinin beklenen yeni sezonu Fate/ Apocrypha'nın 2017'de TV serisi olarak izleyiciyle buluşacağı kesinleşti.  Fate'e paralel bir evrende geçen bu seride tamamen yeni Hizmetkarlar ve Efendiler göreceğiz. Kırmızı ve Siyah Hizmetkarlar'ın savaşını konu alacak olan serinin gidişatı ise bizi bambaşka bir hikayeye sürüklüyor...

    1483199435-53d507611e5b5432f74a760a68839

     

    Hikaye:

    Fate/ Stay Night serisine paralel bir evrende Kutsal Kase, 3. Kutsal Kase savaşı sonrası Fuyuki'den götürülmüş ve uzun yıllar boyu kayıp halde kalmıştır.  2000'lerin başlarında, 5. Kutsal Kase savaşının yaşandığı dönemde bir grup olan Yggdramillennia, Kase'yi ele geçirir ve açıkça Büyücü Birliği'nden çekildiklerini belirtip, Kutsal Kase'yi sahiplenirler. Birlik, elli büyücü göndererek Kase'yi geri almak ister ancak büyücüler Siyah Lancer tarafından katledilir.  Ancak içlerinden biri bir şekilde Kutsal Kase'nin ters döngüsünü aktif etmeyi başarınca, toplamda on dört Hizmetkar'ın çağrılması sağlanmış olur.

    Bu olay, iki farklı grubun karşı karşıya gelmesi ile Trifas'daki Kutsal Kase Savaşları'nın başlangıcını tetikler. (Yggdramillennia üyeleri; Kara Birlik ve Büyücü Birliği tarafından gönderilen büyücülerden -bir de Kilise tarafından gönderilen istisna kişi-  oluşan Kırmızı Birlik ) Ayrıca, Kutsan Kase kendi iradesiyle, ara buluculuk yapması için bir Gözetmen çağırır ve savaş başlar. ( Kaynak: Type-Moon Wikia)

    Fragman:

     

    Kadro:
    Yönetmen: Yoshiyuki Asai (Charlotte serisinden )
    Seri Düzenlemesi: Yuichiro Higashide (Fate/Apocryph'nın yazarı)
    Karakter Tasarım: Yuri Yamada
    Müzik: Masaru Yoyoyama (Shigatsu wa Kimi no Uso)
    Stüdyo: A-1 Pictures

    Resmi Site: http://fate-apocrypha.com/

    Kaynak:
    Fate/Apocrypha / MAL

  3. Spoiler

    Yaşadığın yer özel hayatına dair oldukça önemli bir bilgi, bunu zaten yayınlamaman gerekir. Ad-soyad bilgisi, görünümün ve işin/okuduğun okul da dahil olmak üzere bu tip bilgileri saklı tutma hakkına sahipsin. Bu sebeple insanlar nick kullanıyor :) Sonuçta internet ortamı...

    Hoş geldin genç, keyifli forumlar :3

  4. Şimdi.. GITSe bir ton sövdük neden Japon karakter yerine Scarlett Johansson oynuyor diye, burada da aynı şey Edward için geçerli :P ( Gerçi role uygun bir beyaz kadın kullansalar sıkıntı olmazdı, sorun oyuncunun milliyeti değil ya neyse U_U) 

    Yine de anime Japon işi olduğu için okey, Edward sorunsalına pek bir şey demeyelim. Efektler de fena değil gibi.

    Japonya'daki oyuncu kıtlığı sebebiyle hep aynı oyuncuları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar, alıştık ama Yamada Ryosuke'ye o sarı saç nasıl dandik durmuş anlatamam. Umarım düzgün bir şey çıkmıştır ortaya.

  5. Bilim kurgu ve mecha'yı işretleyenler, gidin çöpün dibine çömün, utanın kendinizden  :sigh-onion-head-emoticon:

    Spoiler

    code geass, tengen toppa, eureka7, gundam, GITS, Cowboy bebop, fullmetal alchemist, last excel, ergo proxy, trigun, psycho pass, steins gate vs vss kan ağlıyor şu an, daha ne kadar sayayım ,ha?
    Zaten anime dünyasının en kaliteli serilerilerinin temeli bu türler :bike-onion-head-emoticon: yapmayın,etmeyin gençler. Bu iki türü çıkartınca ne kalıyor? Ne izliyorsunuz siz kuzum? 

    (( O kadar yaygara yaptı ama işaretleyenler de Integral ve Esora :lol2-onion-head-emoticon: ))

    Benim titizlikle(!) izlememeye çalıştığım yegane tür Ecchi :tongue-pink-cat-emoticon:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.