Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Türk Anime TV

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

T-BAG

Üyeler
  • Son ziyareti

1. edhem bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Mirai Nikki'deki Eksikler hakkında [spoiler]
  2. T-BAG bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ANİMELERDEN SIKILDIM
  3. T-BAG bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ANİMELERDEN SIKILDIM
  4. T-BAG bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ANİMELERDEN SIKILDIM
  5. T-BAG bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ANİMELERDEN SIKILDIM
  6. konu, T-BAG kullanıcısının konusunu cevapladı: Sohbet - Konu Dışı
    senin yorumuna göre mr.robot başladım şuan 3.sezon 9.bölümdeyim mükemmel ilerliyor teşekkür ederim paylaştığın için
  7. selam dostlar 2 yıldır anime izliyorum daha da eski olabilir ama artık gram haz alamıyorum konu karakter çizimler mükemmel olsa bile hiç heyecan yok öyle ekrana boş boş bakıyorum sizden istediğim izlenmeye değer amerikan veya ingiliz dizileri izlediğim şaheser dizilerden örnekler: tepedeki ev narcos dexter rick and morty vikings the last kingdom lost / en sevdiğim supernatural breaking bad sherlock GOT bu dizilere benzer bildiğiniz varsa lütfen paylaşırsanız sevinirim
  8. Fukase bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Mirai Nikki'deki Eksikler hakkında [spoiler]
  9. konu, T-BAG kullanıcısının konusunu cevapladı: Tamamlanmış Seriler
    animelerde mantık aranmaz kardeş kafa yorma bu işlere
  10. T-BAG bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Anime İstek ve Önerileri
  11. T-BAG bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Anime İstek ve Önerileri
  12. konu, T-BAG kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime İstek ve Öneri Bölümü
    ao no exorcist hariç hepsini izledim ve mirai nikki ve code geass dışında hiçbirini beğenmedim bu 2 animeye göre başka önerebilirsin zahmet olmazsa
  13. konu, T-BAG kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime İstek ve Öneri Bölümü
    hanımlar ve beyler ufak bir isteğim var o da aksiyon - büyü - gerilim - ve cıvık olmayan savaş sahnelerine sahip bir anime arıyorum tabi cıvık olmayan derken baya bir kanlı demek istedim yalnız mümkünse shounen-seinen olmasın çünkü bu 2 kategoride cinsiyet eşitsizliği fazla oluyor. kızın erkeğe vurması ama erkeğin kıza vurmaması gibi klişeler... cinsiyet eşitliğinden kastım örnek: akame ga kill-re-zero-konosuba-demon slayer-opm-guilty crown-aot ( demon slayer -opm ve aot shounen olsada büyük bir cinsiyet eşitliği var kanımca)
  14. konu, T-BAG kullanıcısının konusunu cevapladı: Tamamlanmış Seriler
    Dostum bahsettiğin anime shounen harem ikilisi yani bu 2 kategoriye sahip serilerde hiçbir kız seçilmez seçilsede seri biter eğer bu seri final vermeyecekse boşuna merak etme kimi seçtiğini
  15. konu, T-BAG kullanıcısının konusunu cevapladı: Devam Eden Seriler
    eğer başlamadıysan sessizce uzaklaş hiç başlama bu rezalet seriye
  16. uchihasann bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Hunter x Hunter 1999 ve Hunter x Hunter 2011
  17. 2011 den başla bu arada yeni başlayacaksan ilk bölümler biraz çocuksu bir hava verebilir ama ileriki bölümlerde izleyenleri ters köşe yaptırıyor kesinlikle izle
  18. konu, T-BAG kullanıcısının konusunu cevapladı: Tanışın Kaynaşın
    anime genel olarak herkese hitap ediyor aslında erkek-kız ama kesinlikle harem etiketini hak ediyor eğer sakallı eleman olmasaydı o zaman etiket olmasa bile harem derdik
  19. Ansiviu bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Sword Art Online hakkında düşünceleriniz.
  20. T-BAG bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Sword Art Online hakkında düşünceleriniz.
  21. T-BAG bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Black Clover Asta Kim
  22. konu, T-BAG kullanıcısının konusunu cevapladı: Soru - Cevap
    sorduğun soruyla alakasız ama bayadır listemdeydi başlayamadım önerirmisin ? son olarak ana karakter kadınmı erkek mi ?
  23. asliamalynx13 bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: naruto izleme sırası
  24. Rberserker bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Bungou Stray Dogs
  25. DarlingX bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: naruto izleme sırası
  26. konu, T-BAG kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Tanıtım ve İncelemeleri
    animede tek iyi şey opening ve ending
  27. konu, T-BAG kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Tanıtım ve İncelemeleri
    120.bölümden sonra bıraktım ve o izlediğim 120 bölüm hayatımdaki en büyük pişmanlığı taşıyor klasik shounen pek birşey bekleme yavaşça uzaklaş
  28. T-BAG bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Black Clover
  29. konu, T-BAG kullanıcısının konusunu cevapladı: Devam Eden Seriler
    astanın kim olduğuyla yada nereden geldiğiyle ilgili bir bilgi yok ama yunonun var pek hatırlamıyorum ama soylu çocuğu falandı sanırım yuno
  30. userwiththis bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: naruto izleme sırası
  31. konu, T-BAG kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Tanıtım ve İncelemeleri
    açıkçası pek önermem özetlemek gerekirse benim 3.sezona kadar gelmem karakterler sayesinde çok fazla flashback var dazai agutagawa atsushi chuuya bu 4 karakter izlettiriyor ne aksiyon ne komedi bana göre uymadı

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.