-
-
-
-
-
-
ANİMELERDEN SIKILDIM
senin yorumuna göre mr.robot başladım şuan 3.sezon 9.bölümdeyim mükemmel ilerliyor teşekkür ederim paylaştığın için
-
ANİMELERDEN SIKILDIM
selam dostlar 2 yıldır anime izliyorum daha da eski olabilir ama artık gram haz alamıyorum konu karakter çizimler mükemmel olsa bile hiç heyecan yok öyle ekrana boş boş bakıyorum sizden istediğim izlenmeye değer amerikan veya ingiliz dizileri izlediğim şaheser dizilerden örnekler: tepedeki ev narcos dexter rick and morty vikings the last kingdom lost / en sevdiğim supernatural breaking bad sherlock GOT bu dizilere benzer bildiğiniz varsa lütfen paylaşırsanız sevinirim
-
-
Mirai Nikki'deki Eksikler hakkında [spoiler]
animelerde mantık aranmaz kardeş kafa yorma bu işlere
-
-
-
Anime İstek ve Önerileri
ao no exorcist hariç hepsini izledim ve mirai nikki ve code geass dışında hiçbirini beğenmedim bu 2 animeye göre başka önerebilirsin zahmet olmazsa
-
Anime İstek ve Önerileri
hanımlar ve beyler ufak bir isteğim var o da aksiyon - büyü - gerilim - ve cıvık olmayan savaş sahnelerine sahip bir anime arıyorum tabi cıvık olmayan derken baya bir kanlı demek istedim yalnız mümkünse shounen-seinen olmasın çünkü bu 2 kategoride cinsiyet eşitsizliği fazla oluyor. kızın erkeğe vurması ama erkeğin kıza vurmaması gibi klişeler... cinsiyet eşitliğinden kastım örnek: akame ga kill-re-zero-konosuba-demon slayer-opm-guilty crown-aot ( demon slayer -opm ve aot shounen olsada büyük bir cinsiyet eşitliği var kanımca)
-
kanojo okarishamasu (doğrumu yazdım bilmiyorum)
Dostum bahsettiğin anime shounen harem ikilisi yani bu 2 kategoriye sahip serilerde hiçbir kız seçilmez seçilsede seri biter eğer bu seri final vermeyecekse boşuna merak etme kimi seçtiğini
-
Black Clover
eğer başlamadıysan sessizce uzaklaş hiç başlama bu rezalet seriye
-
uchihasann bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja:
Hunter x Hunter 1999 ve Hunter x Hunter 2011
- Hunter x Hunter 1999 ve Hunter x Hunter 2011
-
Sword Art Online hakkında düşünceleriniz.
anime genel olarak herkese hitap ediyor aslında erkek-kız ama kesinlikle harem etiketini hak ediyor eğer sakallı eleman olmasaydı o zaman etiket olmasa bile harem derdik
-
-
Sword Art Online hakkında düşünceleriniz.
ilk 14 bölüm izle ve kapat
-
-
- Psycho-pass ile ilgili..
-
-
-
-
Black Clover
animede tek iyi şey opening ve ending
-
Black Clover
120.bölümden sonra bıraktım ve o izlediğim 120 bölüm hayatımdaki en büyük pişmanlığı taşıyor klasik shounen pek birşey bekleme yavaşça uzaklaş
-
- Black Clover Asta Kim
-
-
Bungou Stray Dogs
açıkçası pek önermem özetlemek gerekirse benim 3.sezona kadar gelmem karakterler sayesinde çok fazla flashback var dazai agutagawa atsushi chuuya bu 4 karakter izlettiriyor ne aksiyon ne komedi bana göre uymadı