Jump to content

Jason19654

Üyeler
  • İçerik sayısı

    64
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Jason19654 kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Judgment, 21 saat önce tarihinde yazdı:

    Dio tüm evreni dondurabiliyor.

    Joseph kaçarken durdurmamasının sebebi eğlence içindir.

    Uçma konusunda yorum yapamayacağım, saçma bir durumdu.

    Peki bir şey soracağım, mangada da uçuyorlar mı ?

  2. Jojo part 3'de standların belirli bir menzili olduğunu söylemişlerdi ve stand ne kadar güçlüyse o kadar mesafesi azalıyordu peki Dio'nun stand'ı Za Wurado'nun özelliği zamanı durdurma belli bir çapta mı zaman duruyor yoksa tüm Dünya'da mı, eğer tüm Dünya'da ise niye Joseph Joester ondan kaçarken zamanı durdurmadı onu anlamadım.

    Bir de final dövüşünde standlar ile uçuyorlardı o zaman niye standı su olan adamla savaşırlarken uçmadılar.:confused-onion-head-emoticon:

  3. Şu aralar Steins;Gate'i izliyorum ama bitince ne izliyeceğim konusunda kararsızım Fire Force'u yaklaşık bir ay önce izlemiştim ve ''eh'' bir animeydi 2.sezonu çıkmış ama izleyip izlememe konusunda kararsızım sizce izlemeli miyim?:confused-onion-head-emoticon:

  4. 908, 27.08.2020 - 11:50 tarihinde yazdı:

    Aklıma ne geldi bak..

    Mobil bir uygulama kullanırken veya youtube videosu izlerken karşına birden garip reklamlar çıkar ya

    (5 leveldeyken bi' işe yaramayıp 50 levele ulaşınca herkesi etkileyen oyun karakterlerinin bulunduğu, başarısız oyunların reklamları) 

     

    Ecchi+Harem animeleri de izleyiciye aynı mesajı vermeye çalışıyor ve bu şekilde kendini kişiye izlettiriyor sanırım ^-^ Nedense biraz triggerlandım.

    O tip uygulamaların amacı zaten gerçek hayatta hiçbir şey yapamayan insanların kendini iyi hissetmesi ecchi + harem de onun aşk ve se.... ohöm ohöm hali

  5. 908, 7 dakika önce tarihinde yazdı:

    Another

     

    ("İleti kasmak için" desen de tatmin olurdum ^-^ Bunun için "sohbet" adı altında yerler var çünkü :good-job-onion-head-emoticon: )

    Re:zero         (beni yine suçladın geçende gif ararken bilip de sakladığımı sanmıştın lütfen bilmeden yargılama) (sohbet etmek güzel başkalarıyla ileti pek umurumda değil)  (neyse ben jojo izlemeye)

  6. Ecchi yada harem animelerinde beğendiğiniz şey nedir bir keresinde ecchi ve harem harem barındıran bir animeye göz atmıştım ve kendimi hentai izliyor gibi hissettim bu yüzden merak ettim konusunu mu beğeniyorsunuz kendinizi ana karakterin yerine mi koyuyorsunuz neden seviyorsunuz mesela shounen tipi animelerde ana karakterin gelişmesine bayılırım sizin bu animelerde beğendiğiniz şey nedir ? (Eğer beğeniyorsanız)

  7. AntiNewEra, 17.08.2020 - 18:01 tarihinde yazdı:

    "O kadar kötü" biraz fazla iddialı bi tabir öncelikle.

    Evet, ikinci sezon ilk sezon kadar kuvvetli ve sürükleyici değil, ama kötü bi sezon sayılamaz bence. İkinci sezondan beklentini ilk sezona bağlarsan beklentilerin karşılanmayabilir yani.

    İkinci sezon biraz daha olgun bi sezon denebilir kısaca. İzlemeye değer mi? Bence değer ya.

     

    heymely, 17.08.2020 - 13:22 tarihinde yazdı:

    Ben seneleer önce izlemiştim eğer bırakmadıysam demek ki güzeldir dene bence

     

    CaferhanS, 17.08.2020 - 09:52 tarihinde yazdı:

    Ben hiçbirini sevmedim ki :D ama hristiyanlığa çok fazla gönderme var ben şahsen izlemeni tavsiye etmem

     

     

    heichou_7, 17.08.2020 - 13:19 tarihinde yazdı:

    Kaybedecek bir şeyin olmaz, bence izle :onion_yep_by_7anime7drawer7:

    Tamamdır İzleyeceğim :yesss-crazy-rabbit-emoticon:

  8. Blue Exorcist'in 2.sezonu o kadar kötümü ablam ve ikizim de anime izliyor ikiside blue exorcist 2. sezonunu sevmediğini söyledi (şaşırdım beklemiyordum) 1.sezonu izledim fena değildi 2.sezonu izliyesim var bu yüzden sorayım dedim ben genelde animenin ilerisi kötüyse bırakan birisiyim sao'yu 1. sezondan sonra bıraktım death notta Near ve Mello'yu izlemedim ve benzeri ama blue exorcist i nasıl bozabilirler emin değilim bu yüzden sorayım dedim  :confused-onion-head-emoticon:

     

  9. kEDRA, 22 saat önce tarihinde yazdı:

    Cuphead de favori bossum ejderha olabilir Matchstickti sanırsam ismi. Hollow knightı fazla oynamadım bilmiyorum ama oynadığım yere kadar baya eğlenmiştim. Böyle oyunlar seviyorsan Dark Souls serisine de bakmanı öneririm.

     

    Bilgisayarım biraz zayıf (baya zayıf) çalıştırabileceğimi sanmam fakat iyi bilgisayarım olunca oynayacaklarımın arasına girdi teşekkürler

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.