Jump to content

Bag Of Bones

Üyeler
  • İçerik sayısı

    15
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

Durum yanıtları bölümüne Bag Of Bones kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Baltalar meydana çıkana kadar savaşçılar kalplerini göstermezler. Bu Viking deyişiyle Vinland Saga' ya başladım bakalım. Dramatik ve bol aksiyonlu bir yapıma benziyor.

    1. Bag Of Bones

      Bag Of Bones

      :good-job-onion-head-emoticon: Güncele gelince şöyle küçük bir inceleme yazısı beklerim ona göre :embarrassed3-onion-head-emoticon:

    2. (See 1 other reply to this status update)

  2. "Bazı insanlar intikamın ablamı geri getirmeyeceğini söyleyecektir. Sanki neler yaşadığımı biliyorlarmış gibi... Bazı insanlar da affetmem gerektiğini söyleyecektir. Ama bu saçmalık! Ailemin çukura atılmasının yarattığı hissi unutup hayatıma devam etmek mi? Böyle yaşamayı reddediyorum. Kendimi bu intikama hazırladım ben! Kaderimle yüzleşmenin ek yolu intikam!"

  3. Mağara gamejam için çıkardığımız bir oyun, oynayıp değerlendirirseniz sevinirim. .) Tabii forumda kim görürse. :D 

     

    https://cevozby.itch.io/hellhount

    1. Bag Of Bones

      Bag Of Bones

      Ekipçe tebrik ederim sizi daha iyi işlerde de görmek isteriz kolay gelsin iyi çalışmalar :whistling-onion-head-emoticon:

    2. (See 2 other replies to this status update)

  4. Son zamanlarda çok bitkinim, yorgunum, depresifim ve kafamda sürekli intihar düşünceleri, yalnız kalma düşünceleri, acaba önceden bunu yapmasa idim ne olurdu düşünceleri beni çok yordu. Yaşadıklarım ve yaşattıklarımdan ötürü çok mutluyum ve insanları ne kadar sevmediğimi söylesem de sevdiğim gerçeği, sanırım kendimi kandırıyorum. Sevilmek, biri ile arkadaş olmak, nazik olmanın bu kadar zor olduğu bir dönemde yaşayacağımı nereden bilebilirdim ki gerçi. Umarım hepinizin günü mutlu ve arkadaşlarınız ile birlikte geçiyordur, teşekkürler.

    1. Bag Of Bones

      Bag Of Bones

      Bazen hayatı akışına bırakmak lazım. Bizi zor durumda bırakan canımızı sıkan olaylar her zaman olacaktır, bu hayatın bir parçası. Odaklanmamız gereken nokta başımıza gelen durum değil bundan sonra ne yapacağımızdır, yağmur yağdığı zaman bulutlara bakıp "neden bu benim başıma geldi, neden böyle oldu, tam da zamanını buldu" demenin hiçbir yararı yoktur yanına şemsiyeni alıp duruma uyum sağlaman gerekir. Geçmişte yaşanılan şeylerden yalnızca ders çıkarabilirsin maalesef artık geri dönüş yok :whaaat3-onion-head-emoticon:  Bu hayatta kesinlikle hak edene nazik olacaksın çoğu insan (bence) bunu hakketmiyor.

      İntihar etmek insana sunulan yaşama karşı büyük bir saygısızlık, zorluklardan kaçmak ve pes etmek yok. Ben şahsen kemiklerim çürüyene kadar yaşayacağım :ahaaah-onion-head-emoticon:

      Tabi bunlar benim şahsi fikirlerim hem ben kimim ki sana akıl veriyorum düşünmek ve kendi fikrini benimsemek için önünde uzun bir hayat var :ahaaah-onion-head-emoticon:

       

    2. (See 3 other replies to this status update)

  5. Toplu taşıma tam bir eziyet. :ghost-onion-head-emoticon:

    1. Bag Of Bones

      Bag Of Bones

      Ama yine de 23km yürümekten iyidir.  Arabam olsa çok daha güzel olur ve tabi ehliyet de lazım. :homelessonionplz:

       

      Çok yaşa toplu taşıma!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.