Jump to content

IXCHEL

Üyeler
  • İçerik sayısı

    161
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne IXCHEL kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. arka arkaya 40-50 bölüm izlediğim pek olmaz. genelde animelerin tadını çıkarmayı severim. bazı istisnalar var tabi. one piece ve gintama...

    manga olarak bir oturuşta güncele geldiğim naruto var. zaten animesi iyice sıktı artık. sürekli doldurma bölümler... mangada çok heyecanlı olaylar var başlamanızı tavsiye ediyorum. bi de bleach ve slam dunk'ın devamı okuyorum :)

  2. Hımm belki yardımcı olurum. Chibi'ni yaptıktan sonra yukarıdaki "save" e basıp bilgisayarına kaydedeceksin. Son resim upload sitelerinden birisine yükleyip linki burda paylaşacaksın. Ben "hızlıresim.com" u kullnıyorum ordaki direk linki kullanacaksın.

    bende hızlı resim kullanıyorum daha önce sorun çıkmamıştı ama foruma yüklemeye çalıştığımda "bu forumda resim genişletilmelerine izi verilmiyor" gibi bi yazı çıktı.

    neyse artık birisi benim yerime kagurayı yapıp koyuversin :P

  3. biraz bölüm biriksin diye ara vermiştim daha sonra hepsini bir arada izlerim demiştim ama bu kadar çok bekleyebileceğimi sanmıyorum en iyisi ben mangasına başlayayım filler filler nereye kadar? :mellow: zaten sadece yazın doyasıya anime izleyebiliyorum zamanımı narutonun doldurma bölümlerini izleyerek harcamayım mangasını okuyup daha farklı animeler izlerim artık ;)
  4. ben one piecede güncele yetişmek üzereyim :unsure: 50 bölümcük kaldı. aslında izlesem 2 günde biter ama her hafta beklemek istemediğimden yavaştan alıyorum :) şimdi mangaka da hasta olmuş geliş gidiş ben güncele yetişcem galiba <_< pufff....

    bu arada geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir :wub:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.