Jump to content

Scary

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    Scary reacted to Fluart in Shonen Jump Manga Yarışması   
    Solitary hiç kusura bakma ama manga yapacam kesinlikle mangaka olucam kimsenin ne dediği umrumda değil demekle birşeyler çözülmüyor malesef.

    bu karakterle mi manga yarışmasına katılacaksın?Kusura bakma ama gülmeyi bırak dalga geçiyorsun diye seni dava ederler.Çok fazla yukarılarda geziniyorsun çok uçmadan inmeni tafsiye ederim yoksa ipin kopar, tutamazlar seni.Hayal kurmak iyi birşeydir, buradaki herkesin kendine göre bir hayali var.Ama herkese manga yazıcam mangaka olucam demekle hayaller gerçekleşmiyor bunu bilmelisin.Senin katılmak istediğin yarışmaya yılların emeklerini çalışmalarını veren insanlar katılıyor.Senin yaptığın onlara saygısızlıktır!Sadece onlara değil hemde bütün mangalara, mangakalara saygısızlık!Bu zamana kadar birşey demedim ama artık yeter diyorum saygısızlığında bir sınırı vardır.
  2. Beğen
    Scary reacted to Morgion in Shonen Jump Manga Yarışması   
    Hacı hala demek istediğimi anlamadınız., istediğini yapsın da, en azından kendinin farkında olsun. Ben yarışma için demiyorum lafları, yarışmaya katılma da demedim zaten. Direk olarak hareketleri hakında bir eleştri de bulundum.
  3. Beğen
    Scary reacted to Morgion in Shonen Jump Manga Yarışması   
    Neyse benim vicdanım rahat, uyarmadı demesinler. Bir sanatçı için en kötü özelik dik kafalılık ve söz dinlememezliktir. Sanatçı kendisinden daha tecrübeli insanların dediklerini referans almalıdır. Sanatçı bilgili ve kültürlü olmalıdır. En azından imla kuralları ve yazısına dikkat edilmelidir. Kişinin diksiyonu kişiliğini belli eder. Üzgünüm ama 40 fırın kitap okuman gerekiyor solitary...
  4. Beğen
    Scary reacted to ore wa mangaka ni naritay in Shonen Jump Manga Yarışması   
    ne dim adam mazoşist . bi şunu dicem sonuç ne zaman açıklanacaksa açıklanınca bize elendiğini söyle lütfen :)
  5. Beğen
    Scary reacted to Morgion in Shonen Jump Manga Yarışması   
    Engelemiyorum, belirlli bir zamandır gördüğüm birine tavsiye veriyorum. katılsın ama kendini kandırmasın insan bu çok önemli. Hayal etmek güzeldir, ama bu kadar büyük bir yarışmaya katılmak, hele onu bırak mangayı ingilizce yazıcak. Arka plan efektleri çizmesi için çok fazla manga okuması gerekir yoksa cin alinin cafcaflısı olur.Edit= Solitary sen bilirsin, sonradan uyarmadı deme de büyüyünce kendine gülersin artık ne diyeyim...
  6. Beğen
    Scary reacted to WarQuest in Naruto: Shippuuden Movie 6 - Road to Ninja (İNDİR)   
    Bence hiç bulaşmayın derim :) bunun Japonca olanı yok mu seslendirme berbat. Narutodan soğur insan bunu izlerse. Japonca seslendirmesi nete düşene kadar beklemeyi düşünüyorum şahsen.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.