Forum Admin torotoro 471 Posted July 10, 2014 Forum Admin Share Posted July 10, 2014 Anlatım bana aittir. Anlatımda kullanılan sürüm Format Factory 3.3.5'tir. "Format Factory özel ayar kaydetmek." ve "Softsub halinde ki videoyu encode edip hardsub haline getirmek." Zamanında bana bunlar öğreten schneizeL adminime teşekkür ediyorum :congrats-onion-head-emoticon:. Öneri: Önce "Mkvmerge GUI Kullanımı" konusunu inceleyiniz. Gerekli olanlar: Format Factory: İndirme: http://formatoz.com/download.html K-Lite Codec Pack 10.0 Full: İndirme: DDL COPY TORRENT (Kurulumu açarken yönetici olarak çalıştırın.) ÖNEMLİ NOT1: Özel Ayar olarak kaydettikten sonra her zaman özel ayara tılayıp direkt encode yapabilirsiniz. NOT2: Codec yüklü değilse encode edildikten sonra altyazı gözükmez. NOT3: Encode edeceğiniz altyazının fontları, encode yapacağınız bilgisayarda olmaz ise herhangi bir fontu kendiliğinden koyar. Kaxell, quincy, Eolo-sama and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hikigaya-kun 121 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Format Factory yazıları düz gömüyor normalde bu şekilde yapınca bir değişiklik oluyor mu? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 İyi olmuş, altyazı ve logo eklemeyide göster bence hepsi bir arada olsun Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin torotoro 471 Posted July 10, 2014 Author Forum Admin Share Posted July 10, 2014 Format Factory yazıları düz gömüyor normalde bu şekilde yapınca bir değişiklik oluyor mu? Bu şekilde yapınca sadece her seferinde ayar yapmak zorun kalmıyorsunuz. Programı açtığınızda "Özel Ayar 1" yazar tıklayıp bölümü direk encode atabilirsiniz zamandan kazanıyorsunuz yani :).Yazıları düz gömüyor derken biraz açıklayabilir misiniz? İyi olmuş, altyazı ve logo eklemeyide göster bence hepsi bir arada olsun Altyazı eklemeyi Mkvmerge ile anlattım: http://forum.turkanime.tv/topic/11005-mkvmerge-gui-kullan%C4%B1m%C4%B1/Logo eklemeye istek olursa ekleyebilirim :). Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
quincy 663 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 (edited) Avi recomp ve megui ile encode'u biliyodum ama bunu ilk defa gördüm elin sağlık :)Bi kaç tane sorum olucak.Girilen dosya .mkv uzantılı mı olmak zorunda?Ve çıktı uzantısı .mp4'den başka uzantı da oluyo mu? Edited July 10, 2014 by quincy Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin torotoro 471 Posted July 10, 2014 Author Forum Admin Share Posted July 10, 2014 Avi recomp ve mkvmerge gui ile encode'u biliyodum ama bunu ilk defa gördüm elin sağlık :)Bi kaç tane sorum olucak.Girilen dosya .mkv uzantılı mı olmak zorunda?Ve çıktı uzantısı .mp4'den başka uzantı da oluyo mu? Ben uploaderlerin karşısına sürekli olarak mkv çıkacağı için girdide mkv kullandım.İlk resimde de görüldüğü gibi sol tarafta "MP4, AVI, 3GP" şeklinde seçenekler bulunmakta çıktının hangi uzantıda çıkmasını istiyorsanız onu seçeceksiniz girdide ise herhangi bir uzantılı dosya kullanabilirisiniz :). quincy 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin torotoro 471 Posted July 12, 2014 Author Forum Admin Share Posted July 12, 2014 Anlatım da bazı hatalar olduğu için güncelledim :). Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts