Jump to content

İlk Kez Anime İzleyen Amerikan Vatandaşları


FuneraireS

Önerilen İletiler

İlk Kez Anime İzleyen Amerikan Vatandaşları Nasıl Tepkiler Verdi?

 

 

 

Eminiz birçoğunuz anime izlememiş arkadaşlarınıza ve sevdiğiniz insanlara animelerden bahsedip anime izletmeye çalıştınız. Arkadaş tavsiyesiyle animeye başlayan çok kişi olduğundan bazılarınız bu konuda başarılı da olmuştur muhakkak. Elbette ilk kez izlenen anime bu noktada çok önemli bir yer tutuyor. Doğru kişiyi doğru animeyle tanıştırırsanız o da sizin gibi bir anime sever olabilir. Ancak hiç anime izlemeyen kişilerin büyük çoğunluğunda animeye karşı ön yargı olduğu da bir gerçek.

 

Anime izlemeden önce kiminin “Galiba hepsi porno değil ama büyük ihtimalle çoğu öyle.” kiminin de “Bilmem, belki severim.” şeklinde düşüncelere sahip olduğu birkaç Amerikan vatandaşına ilk kez 2013’ün öne çıkan animelerinden Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) ve Kill la Kill izletildi. Shingeki no Kyojin’de Eren’in annesi devlere yem olurken izleyenlerin uğradığı dehşet ve Kill la Kill’de kıyafetlere gösterilen tepkiler dikkatlerden kaçmıyor. Bir ecchi serisi ile insanları anime ile tanıştırmak biraz iddialı gibi görünse de (büyük ihtimalle animelerde cinsel unsurların da olduğunu vurgulamak için gösterilmiş) izleyenlerden bir kişi haricinde diğer herkesin oldukça hoşuna gitmiş gibi görünüyor animeler.

 

Bana sorarsanız bir kişi dışında buradaki herkes şimdiye Shingeki no Kyojin’i bitirmiş olabilir. Ayrıca bir kişi de kesin Kill la Kill’i bitirmiştir diye tahmin ediyorum çünkü onda “o ışığı” gördüm. O ışığı siz de gördünüz mü?

 

ilk-kez-anime-izleyen-amerikan-vatandasl

Alıntı :  AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SNK ile dalga geçiyor eleman, çocukça diye :lol: ama katılıyorum kendisine -_- devler alemi, tabii insan etiyle besleniyor. Gantz çakması devler :ph34r:

Gulliver'in maceraları :P Versiyon; Cüceler ülkesinde... İşin aslı benim kuzucum minnoşum nenejim bilem izledi benimle anime.. Yaş: 85... Gerçekten de işin aslı doğru animeyi seçmekte.. Hobbit ve yüzüklerin efendisindeki orglara bile bir yorumu var hatunun SNK'ya mı olmayacaktı.. Ama shigatsu wa kimi no usoya bayılıyor.. üstelik benim seslendirmemle :D Canım yiiaaa :D 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İyimiş aslında insanlar bu çizgifilm lan bebek misin derler ama içlerinden aşırı derecede merak ederler nedir bu anime neden bu kadar düşkünü bu insan diye ben hiç kimseye öyle anime üzerinde kesinlikle izlemelisin diye baskı yapmadım kendi halimde izlerken gözü ilişen arkadaşım o garip sahneleri görünce içini kaplayan merak ile bu anime nedir nasıl bir şey nereden izleyebiliriz bunları diye sormaya başladı kısacası öyle her şeye ön yargılı davranmamak gerekir ha izleyip sevmez o ayrı bir durum herkes birbirinin görüşlerine saygılı olmak zorundadır 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.