-
Last visited
-
Days Won
13
Reputation Activity
-
Strix. reacted to Toprakezgi for a status update, Shoujo bi şeyler lazım bana
Shoujo bi şeyler lazım bana
-
Strix. got a reaction from crea for a status update, Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi uzun süredir ortalıkta Görünmüyorum sebebi ise aş
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi uzun süredir ortalıkta Görünmüyorum sebebi ise aşikar...
Üniversite hayali ile Hem anime izlemeyi azalttım hemde derslerime odaklanmaya başladım inanır'mısınız Facebook bile kullanmıyorum kaç aydır. bu gece fark ettim ki uzun süredir giriş yapmadım foruma Siz değerli forum arkadaşlarıyla Sohbet etmeyi ve farklı konularda tartışmayı ne kadar çok özlesem de Bu sene gerçekleşecek YKS sınavı ( üniversite Sınavı ) Benim için çok önemli.... artık sınavdan sonrada girer miyim pek emin değilim ama Ne olursa olsun sizleri çok özleyeceğim aşikar. Kendinize iyi bakın Yeniden görüşmek dileği ile Hoşça kalın...
-
Strix. got a reaction from xemerius for a status update, Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi uzun süredir ortalıkta Görünmüyorum sebebi ise aş
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi uzun süredir ortalıkta Görünmüyorum sebebi ise aşikar...
Üniversite hayali ile Hem anime izlemeyi azalttım hemde derslerime odaklanmaya başladım inanır'mısınız Facebook bile kullanmıyorum kaç aydır. bu gece fark ettim ki uzun süredir giriş yapmadım foruma Siz değerli forum arkadaşlarıyla Sohbet etmeyi ve farklı konularda tartışmayı ne kadar çok özlesem de Bu sene gerçekleşecek YKS sınavı ( üniversite Sınavı ) Benim için çok önemli.... artık sınavdan sonrada girer miyim pek emin değilim ama Ne olursa olsun sizleri çok özleyeceğim aşikar. Kendinize iyi bakın Yeniden görüşmek dileği ile Hoşça kalın...
-
Strix. got a reaction from Barış D. Baryshx for a status update, Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi uzun süredir ortalıkta Görünmüyorum sebebi ise aş
-
Strix. reacted to Lucifèr for a status update, Nerde o eskiden kilitlediğimiz durumlar aaah ah
Nerde o eskiden kilitlediğimiz durumlar aaah ah
-
-
Strix. got a reaction from xemerius for a status update, sınavlar başladı hepinize bol şans :')
sınavlar başladı hepinize bol şans :')
-
Strix. reacted to historianWeeb for a status update, Ne güzel taktikti o öyle :)
Ne güzel taktikti o öyle :)
-
-
Strix. got a reaction from xemerius for a status update, Bayram geliyor Yey! Okul geliyor ........
Bayram geliyor Yey! Okul geliyor ........
-
Strix. got a reaction from Nero for a status update, Bayram geliyor Yey! Okul geliyor ........
Bayram geliyor Yey! Okul geliyor ........
-
Strix. got a reaction from ayanatsume for a status update, 17 Ağustos 1999 Allah bir daha o günleri yaşatmasın.
17 Ağustos 1999 Allah bir daha o günleri yaşatmasın.
-
Strix. got a reaction from xemerius for a status update, 17 Ağustos 1999 Allah bir daha o günleri yaşatmasın.
17 Ağustos 1999 Allah bir daha o günleri yaşatmasın.
-
Strix. got a reaction from Anime WR for a status update, Ramazan ayınız mübarek olsun. Oruçlar ne zorluyor be öğrenciyi...
Ramazan ayınız mübarek olsun. Oruçlar ne zorluyor be öğrenciyi...
-
-
-
-
Strix. got a reaction from Heimatlos for a status update, oha ben 1 yıldır açık mıyım.
oha ben 1 yıldır açık mıyım.
-
Strix. got a reaction from Red-King for a status update, Facebook https://www.facebook.com/Strix0
Facebook
https://www.facebook.com/Strix0
-
Strix. got a reaction from Nones for a status update, Terörü yapana, Terörü Destekleyene, Terörden çıkar sağlamaya çalışanlara, Lanet olsun
Terörü yapana,
Terörü Destekleyene,
Terörden çıkar sağlamaya çalışanlara,
Lanet olsun.
-
Strix. got a reaction from Cagla-Sama for a status update, Terörü yapana, Terörü Destekleyene, Terörden çıkar sağlamaya çalışanlara, Lanet olsun
Terörü yapana,
Terörü Destekleyene,
Terörden çıkar sağlamaya çalışanlara,
Lanet olsun.
-
Strix. got a reaction from pxionf66 for a status update, Az önce Bilgisayarımı Hacklemeye çalışan Acemiye dersini verdim. :D
Az önce Bilgisayarımı Hacklemeye çalışan Acemiye dersini verdim. :D
-
-
Strix. got a reaction from Red-King for a status update, yüzümü gösterdiğim ilk videom :D Heyecandan kekelemek :D
yüzümü gösterdiğim ilk videom :D
Heyecandan kekelemek :D
-
Strix. got a reaction from Kikuchi for a status update, yüzümü gösterdiğim ilk videom :D Heyecandan kekelemek :D
yüzümü gösterdiğim ilk videom :D
Heyecandan kekelemek :D