ShadowPiano 124 Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Herkese merhaba ^_^ Belki hatırlayanlarınız vardır ben Anime parçalarının piyano coverlarını çalıyorum :) şu ana kadar Fairy Tail, Tokyo Ghoul, Guilty Crown ve Naruto 'dan ( Naruto parçasını yarın Youtube a yükleyeceğim) parçalar çaldım. Şimdi sizin önerilerinizi bekliyorum ^^ bu yıl üniversite sınavına gireceğim için çok fazla araştırma yapamıyorum. Çalınmasını istediğini ve sevdiğiniz parçaları buraya yazarsanız çok memnun olurum :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
RinOsawa(Asu) 182 Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Başlığı Müzik Önerisi Olarak Değiştirmenizi Tavsiye Ederim. Sonra Maalesef Müzik Pek Dinlemiyorum Bir Önerim Olmayacak... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Luluna 326 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Biraz hareketli kaçabilir ama piyano coverı nasıl olur merak ediyorum: Cowboy Bebop'un açılış parçası TANK! Biraz yorar seni ama aynı ayarda piyano ile çalabilirsen çok iyi bir çalışma olacağını düşünüyorum :good-job-onion-head-emoticon: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Kai 214 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 olur sanırım :ragecomic29: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Narutodan blue bird çalabilion mu .sMirai nikki op 1 *-*Sao op 1 *-* Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
drizztime 2 Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 kanka al 1 saatlik mix içinden uygun olanları coverlarsın Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts