Esinti 2 Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 [glow=red,2,300] Ben shoujo hastası bir kızım. Bundan dolayı size tavsiye olarak ve de bilgi amaçlı Dengeki Daisy shoujo sunu tanıtacağım. Ayrıca birkaç spoiler vereceğim. Ulaşabileceğiniz sitede bilginin alt kısmında yer alıyor. 21. bölüme kadar tr. ye çevirildi. Şu anda Japoncada 35-40. bölümdeler ing. ise 30. bölüme kadar çevirildi ve devam ediyor.Beni mangayla ve shoujoyla tanıştıran bir şaheser olup şiddetle tarafımdan tarafınıza tarafsızca tavsiye edilir.Dengeki Daisy Tür:Dram, Komedi, Okul, Shojo Mangaka: Kyousuke MotomiUzunluk: 5 Cilt + (Devam Ediyor)Proje: AnimeOuKonuAilesinden geriye kalan son kişi olan abisinin Teru'ya ölmeden önce bıraktığı tek şey sıkıntıda ya da kendini yalnız hissettiğinde "daisy"ye ulaşabileceği bir cep telefonudur. Abisinin ölümünün üzerinden yıllar geçmiştir ve artık Daisy ile arasında kopmaz bir bağ vardır. Teru'nun ne zaman başı sıkışsa Daisy yardımına koşmaktadır ama Teru Daisy'nin ne sesinin ne de neye benzediğini bilmektedir.Teru bir gün yanlışlıkla okulun camını kırar ve ödeyecek parası olmadığı için kimsenin görmediğini düşünüp olay yerinden uzaklaşır ama aslında gören biri vardır. O günden sonra Teru kırdığı camın parasını ödemek için kendisini gören okul hademesi Kurosaki'nin kölesi olmuştur. Peki ya Kurosaki kimdir? Daisy'i görebilecek mi?-Kendi Yorumum:Tekrar ben işte bunları dikkatlice okuyun: 21.Bölümden sonra ortaya çıkan adam kim diyorsanız.Hatta Teru' nun abisine çok benziyor diyorsanız. Gerçekten de o Teru' nun abisi olabilir. Çünkü Teru'ya ya da başka birine milyon dolarlık buluşunu bırakmamış. Ve de şimdi kardeşinin fakir yaşamasına sebep olmuştur. Ayrıca Daisy ismini ona kendisi vermiştir. Ve bu isimle gurur duyuyordur(Teru'nun abisi). Peki neden Bir başkası gelip Daisy ismini kötüye kullanmayı amaçlayarak bunun üzerinden para kazanmaya çalışıyordur. Ve Daisy'i suçluyordur. Bunun nedeni Sou'nun (Teru'nun abisi) Gerçek Daisy'i kurtarmak için elindeki herşeyi ona vererek ölümcül bir hastalığa yakalanmasıdır. Diye düşünüyorum. Mangayla hiç bir alakası olmayan bir arkadaşımız bu siteden değil isimde vermeyeyim demiştir ki: "Sou'ya çok benziyor." Bu ne tür bir anlayış? Afedersiniz ikizimi var? Yani çok saçma o sırıtma kısımlarında felan yüzünü tamamen gösteriyor ve bu manganın amacı Sou ve Daisy arasındaki Teru'yu seçime bırakmaktır. Yani Sou ortaya çıkmalıydı zaten . Ve de çıktıda gerisi size kalmış Bu arada çeviriyi üstlenen site kapanmıştır. Yani tr. çeviriyi bir başkasının üstlenmesini bekleyerekten hepimize "Geçmiş olsun" diyorum ama karar verdim sözümü geri alıyorum çeviriyi ben üstleneceğim:) Buradan ulaşabilirsiniz/okuyabilirsiniz online olarak:http://www.turkcraft.com/Dengeki_Daisy/1 :D ;D :)İşte bir kaç resim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Revy 6 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 En sevdiğim manga. Ne yazık ki bitirilmedi ingilizce okudum. Teşekkürler Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Esinti 2 Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Rica Ederim:D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 konuyu yeni görüyorum :D popüler mangalardan olduğu için başlamıştım cidden de çok güzel ancak 21. bölümde kaldım daha da çevrilmiyor :D tavsiye edilir okuyunuz okutunuz okuyun !!! Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lynx 225 Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Ben de yeni gördüm. :P Güzelmiş okudum biraz.. :( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
BynMubo 193 Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Çok sevdim,teşekkürler :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuno-chan 3 Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 1.si Manganın çevirisini Mabushi Majo üstleniyor zaten.2.si Sou'ya benzeyen adam Akira. Ayrıca Akira Sou değil. Sou Daisy'yi çok seviyordu. Sevmeseydi Teru'yu ona emanet eder miydi?3.sü ise Akira M'in vasiyetini son bölümlerde araştırıyor. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ayanatsume 129 Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Keşke manga okumayı sevseydim :( İnşallah animesi çıkarda izlerim :D Vampir Girls 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampir Girls 2 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Animesini Çıkarırsanız Sevinirim hatta ingilizce alt yazılısı varmış çevirirseniz popiler olur bence sanada katılıyorum :) herkezi seviyorum Keşke manga okumayı sevseydim :( İnşallah animesi çıkarda izlerim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts