Jump to content

uchiha_n

Üyeler
  • İçerik sayısı

    938
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    17

uchiha_n kullanıcısının son zaferi 19 Ağustos 2013

uchiha_n en beğenilen içeriğe sahiptir

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    http://uchihanrcn.blogspot.com/

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

uchiha_n üyemizin başarıları

  1. uchiha_n

    Çizim tableti fiyatları

    Benimkini yanlış hatırlamıyorsam vatandan 450 gibi bir şeye aldım, Wacom intuos. Ama baştan belirteyim müthiş bir öğrenme süreci bekliyor seni. Çok fazla zaman harcamalısın ve tablet ekrandan ayrı olduğu için alışmak bayağı bir zaman alıyor. Şimdiki aklım olsa çok daha fazla para biriktirip wacom cintiq alırdım. Bu benim maymun iştahlı oluşumdan da kaynaklanıyor olabilir, hevesim çabuk kaçmıştı uzun zaman oldu bir şeyler çizeli tabletle.
  2. Yuppi!!!! Sonunda bitirebildim Bu hafta sınavım yoktu, boşluktan istifade bitirdim oh be! Artık yeni bir seriye başlar mıyım bilmiyorum, bu kadar sorumluluk bana fazla valla Sayonara minna, Nurcan kaçar...
  3. YetiştiremedimYarısını çevirdim yarısı kaldı Uygun fontu bulamadım on saat, klavyeyi değiştirdim hızlı yazamıyorum, bir de bunların üstüne dersler de eklenince olmadı maalesef... Yarın sabahtan akşama kadar doluyum, salı günü bitirmeye çalışacağım. Gomen... 1 hafta sonra gelen düzenleme: Bu hafta kimya, haftaya fizik, sonraki hafta da comptan sınavım var ve fena halde ders çalışmam gerekiyor.Bu mesajı da ders çalışırken aklıma geldi kendimi kötü hissettim diye yazıyorum malum sözümü tutmamış oldum. Gomen gomen gomen. Müsait olayım hele bir ilk iş bitireceğim şu çeviriyi..
  4. Çevirmenin tribi de böyle fena oluyor işte
  5. Okuyuculardan dönüt alamayınca hevesim kaçmıştı, araya okul da girince hepten koyverdim Bu haftasonu yüklemeye çalışacağım
  6. 10. bölüm eklenmiştir, iyi okumalar :)
  7. 9. bölüm eklenmiştir, iyi okumalar :)
  8. 7. ve 8. bölümün linklerini koydum, kaldı son iki bölüm Önce bloguma koyuyorum linkleri bilginize
  9. uchiha_n

    Oyun tanitimi - Yu-Gi-Oh! PROFESSIONAL

    çok sağol, kendi kendime öğrebilirim sanıyorum, takıldığım yer olursa sorarım duel generation indireceğim ona bir bakacağım, beğenen de beğenmeyen de çok en iyisi kendim görmek. olmadı diğer dediğine bakarım not: kedin mi var?
  10. uchiha_n

    Oyun tanitimi - Yu-Gi-Oh! PROFESSIONAL

    Müthiş bir tesadüf Günlerdir yugioh dm izliyorum 100. seferim, bir yandan abridged series bir yandan asıl anime. Oyunları da eskiden oynamıştım duel network diye bir site vardı ya da konaminin kendi oyunları.. geçende araştırmıştım ama günümüzde pek bir yol kalmadı diye biliyordum. özetle çok iyi oldu bu konu, en kısa zamanda indireceğim. kural kitapçığını baştan okumam gerekecek maalesef veee dark side of dimensions heyecanına kapılıp bu filmi de izlemedim henüz, eski bölümlerden bir kopabilsem ellerine sağlık! EDİT: okuldayım hızlı hızlı baktım da site kapanmış telif hakkı yüzünden. dueling network de aynı şekilde.
  11. Bu arada söylediği şarkının linkini koyayım buraya kolaylık olsun. Normalde linki yazmıştım da tek tek yazıp bakmak zor olur şimdi Tabi grup performanslarını hiçbir zaman bilemeyeceğiz.. Animenin mangaya karşı bir üstünüğü ancak ve ancak hala mangacıyım!
  12. 1 cilt bu manga 11 bölüm. Ben 6 bölüm çevirdim, devamı zamanla
  13. Seher...

    Spoiler

    2fd90ab5f722414d23cbd648ccc7b7d9.jpg

     

    1. Lynx

      Lynx

      Yiaaa kıyamam. :bitter-pink-cat-emoticon: Arada geliriz ya.

  14. Birilerinin ne kadar da çok fanı, özleyeni varmıııııışşşş :happy-milk-bottle-emoticon:

    Beth-chan üzme bizi gitmeeee turnaammm :cry-milk-bottle-2-emoticon:

  15. I Took a Pill in Ibiza - Mike Posner (SeeB Remix) Tvde rast geldim, bayıldım. Remixi şahane olmuş. Sarıp sarıp dinliyorum günlerdir
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.