Jump to content

Haruka

Kayıtlı Üye
    1062
  • Last visited

• Days Won

4

Haruka last won the day on November 19 2012

Haruka had the most liked content!

About Haruka

• Birthday 08/29/1995

Profil Bilgileri

Recent Profile Visitors

8514 profile views

Haruka's Achievements

1. Teşekkür ederim Barış Bey Admin. :D Te şek kür leeerr :D Sağolasın :D (bu da farklı olsun dedim ahjahsk) Eşek daha anlamlıymışmış ahsjhdıd Sağol may lav ben de seni çok seviyorum :* Bilirsin çok iyi doğarım ahjahsld Ben de hatırlıyorum sanki öyle bir şey ama bende de net değil. ? Not: İnternet çekmesi kıtlığından ifadelerin dolması için sabrım gelmedi daha eğlenceli şeyler koymak isterdim ama idare edin artık. :D
  2. Okula hiç gidesim olmadığı için gitmedim. Bir sonraki dersime de gitmeyi düşünmüyorum. Onun yerine yatakta miskinlik yapmak çok cazip geldiği için uzanıyorum. Ama bir ara kalkıp mutfağı toplamam lazım.
  3. Neden mi buradayım? Foruma her girdiğimde bildirimlerde seninle alakalı bir şeyler oluyor da ondan. En sonunda girdim bakmaya dedim ne yapıyor acaba bu kadar? :sigh-crazy-rabbit-emoticon:

1. Show previous comments  38 more
    2. Toprakezgi

Toprakezgi

Demek artık ifadelerimi görebiliyorsun. Güzel. ☺ Daha ne zaman küfrettiğini hatırlamıyorsun. ? Lütfen burayı terk et. ??‍♀️

3. Leffwn

Leffwn

Sadece : ) goruyorum ve o yeter. Gulme lan oyle hiyar. Gidiyorim durmam burada.

4. Singularity

Singularity

Seher mi la o ?? o.O 

4. Seher...

Spoiler

2fd90ab5f722414d23cbd648ccc7b7d9.jpg

1. Lynx

Lynx

Yiaaa kıyamam. :bitter-pink-cat-emoticon: Arada geliriz ya.

5. Söylicek birşey bulamadım asjfhjkasf

1. Show previous comments  11 more
    2. Singularity

Singularity

muhabbete bakarsan tabi ilerleme olmaz sehercikim chat var anasayfada oraya bile gelen az 

6. Selam güzel admin.

1. Show previous comments  8 more
    2. Toprakezgi

Toprakezgi

Yarın sev tamam. asjkdbkasd

3. Haruka

Haruka

Yarın görüşüyor muyuz? Ahhahshjx

4. Toprakezgi

Toprakezgi

Hayir. Akekdoco

7. Biliyorum öyle olduğunu, ben de çay içmem. :D Ama meyve suyu falan varsa buyursun versin. -_-
  8. Keşke sevmediğini söyleyerek nazikçe istemediğini belirtsen. :D
  9. Hoş geldin Esat, keyifli forumlar. :D
  10. Foruma hoş geldin Kerim. :D
  11. İkisi arasında seçim falan yapmama gerek kalmadı. :pretty-onion-head-emoticon: Hayaldi, gerçek olamadı. asdfadsf İstatistikçi olacam okulu bitirebilirsem. :D
  12. Foruma hoş geldin. :D Başlardaki konuşmalarda nedense bayağı bir eğlendim, resmiyetten olabilir sanırım. :D O zaman ben de bir konuda uyarıda bulunayım. Peşpeşe mesaj atmak yerine herkese bir mesajda alıntı yapıp cevap ver. Çünkü flood yapmak da yasak. :D
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.