Jump to content

The Breaker

Ridwald

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 4 years later...

"Bu manhwanın burada tartışma konusu var ve ben yeni görüyorum" diye serzenişte bulunacaktım ki mesaj sayısının iki olması çok büyük hayal kırıklığı oldu :( Her neyse ilgilenenlere gelecek sene manhwa 3. sezonu ile geri dönecek :D Tartışacak kimsecikler olmadığına göre bunu bari yazayım :)

Oku oku tavsiye ederim gerçekten çılgın bir manhwa. Goomoonryong çok bi çıkımıo... Üstelik içinde bulunduğu durumdan nefret ettim :( Lee Shiioon'un Ki merkezini kırmıştı bir de.. Zavallı neler çekti :(

• 1 year later...
Guest Ackerman

Oooof ya -.- İlkini bitirdim ama new waves okusam mı ki hiçbir şey kalmaz sonra aklımda finali beklerken ¬_¬ 

3. seri ne zaman çıkıyor bilen var mı? Myanimelist te falan bulamadım ben:yeah-crazy-rabbit-emoticon:

3 saat önce, Rem yazdı:

Oooof ya -.- İlkini bitirdim ama new waves okusam mı ki hiçbir şey kalmaz sonra aklımda finali beklerken ¬_¬ 

3. seri ne zaman çıkıyor bilen var mı? Myanimelist te falan bulamadım ben:yeah-crazy-rabbit-emoticon:

En son mangakanın ara vermek istediğini belirten bir yazı okumuştum... Dünyam kararmıştı. Yazıyı geçen sene okudum Mangaka da 2-3 sene ara verecem demiş... yani en az 1 yılı var yeni seriye.....

Guest Ackerman
21 dakika önce, jans09 yazdı:

En son mangakanın ara vermek istediğini belirten bir yazı okumuştum... Dünyam kararmıştı. Yazıyı geçen sene okudum Mangaka da 2-3 sene ara verecem demiş... yani en az 1 yılı var yeni seriye.....

:oh-onion-head-emoticon:

Ben 2. yi okuyım o zaman ya o kadar beklenir mi -.- Finali verince de bi daha okurum artık teşekkürler bilgi için:shake-crazy-rabbit-emoticon:

1 dakika önce, Rem yazdı:

:oh-onion-head-emoticon:

Ben 2. yi okuyım o zaman ya o kadar beklenir mi -.- Finali verince de bi daha okurum artık teşekkürler bilgi için de:shake-crazy-rabbit-emoticon:

Oku oku ikinci baya uzun.. Birinciden sonra benim okumam sadece iki gün sürmüştü o ayrı...  devil laugh leaf  

• 3 months later...

Sevmediğim o çok malum klişe bu seride de var

Spoiler

Ana karakter güçlensin, ön planda olsun diye havalı karakterleri kısıtlamak, önünü tıkamak. Koskoca Goomoonryong neredeyse tüm seri boyunca alçılı kolla gezdi.