-
Last visited
-
Days Won
47
Reputation Activity
-
Gallardo got a reaction from meva for a status update, Adam bishounen tanımının kendisinden daha bishounen
Adam bishounen tanımının kendisinden daha bishounen
-
Gallardo got a reaction from Amygirl for a status update, Adam bishounen tanımının kendisinden daha bishounen
Adam bishounen tanımının kendisinden daha bishounen
-
Gallardo got a reaction from yuicchi for a status update, Kısa saçın yakıştığı her kadına uzun saç da yakışır ama uzun saçın yakıştığı her kadı
Kısa saçın yakıştığı her kadına uzun saç da yakışır ama uzun saçın yakıştığı her kadına kısa saç yakışmaz.
-
Gallardo got a reaction from Estable for a status update, Michiko Malandro'nun seiyuusu aktris Yoko Maki'den Makima cosplay
Michiko Malandro'nun seiyuusu aktris Yoko Maki'den Makima cosplay
-
Gallardo got a reaction from sadece okan for a status update, Kısa saçın yakıştığı her kadına uzun saç da yakışır ama uzun saçın yakıştığı her kadı
Kısa saçın yakıştığı her kadına uzun saç da yakışır ama uzun saçın yakıştığı her kadına kısa saç yakışmaz.
-
Gallardo got a reaction from Emre Ellery for a status update, Kısa saçın yakıştığı her kadına uzun saç da yakışır ama uzun saçın yakıştığı her kadı
-
Gallardo got a reaction from Perfectum for a status update, Mangasını okuyup çoktan kafamda sesini tayin ettiğim karakterlerin anime sesini duyun
Mangasını okuyup çoktan kafamda sesini tayin ettiğim karakterlerin anime sesini duyunca kendimi bir rüyadan uyanmış gibi hissediyorum.
-
Gallardo got a reaction from Pseudohomophylus for a status update, Trigun yeni bir anime uyarlaması alacakmış. Güzel haberler birbiri ardına geliyor.
Trigun yeni bir anime uyarlaması alacakmış. Güzel haberler birbiri ardına geliyor.
-
Gallardo got a reaction from Freesia for a status update, Trigun yeni bir anime uyarlaması alacakmış. Güzel haberler birbiri ardına geliyor.
Trigun yeni bir anime uyarlaması alacakmış. Güzel haberler birbiri ardına geliyor.
-
Gallardo got a reaction from HolySpirit for a status update, Hunter x Hunter geri dönüyor.
Hunter x Hunter geri dönüyor.
-
Gallardo reacted to Perfectum for a status update, Cyber City Oedo 808 gibi serilere bayılıyorum. Muhteşemdi ve şu an 3.bölüme geçtim. H
Cyber City Oedo 808 gibi serilere bayılıyorum. Muhteşemdi ve şu an 3.bölüme geçtim. Her bir karaktere ayrı bir sempatim var hele Benten. Tam bir cyber Griffith değil mi yav
-
Gallardo reacted to Perfectum for a status update, İnsülin ihtiyacı olanlara gelsin.
İnsülin ihtiyacı olanlara gelsin.
-
Gallardo got a reaction from Perfectum for a status update, Her yerde Spy x Family görselleri görüyorum internet ağzına kadar Spy x Family fan ar
Her yerde Spy x Family görselleri görüyorum internet ağzına kadar Spy x Family fan artları ile dolu. Bir süredir de Mikasa'yı Yor'un elbiseleriyle çizme akımı var. Hoşuma gitmiyor değil.
Aslında benim görmek istediğim bir çift de Usui ve Misaki. Bence bu konsepte çok iyi uyarlar.
-
Gallardo got a reaction from Aechee for a status update, Eğer, eğer ben yağmur olsaydım, yeri ve göğü birbirine bağlayan bağlarla, ebediyen bi
Eğer, eğer ben yağmur olsaydım, yeri ve göğü birbirine bağlayan bağlarla, ebediyen birbirine karışmayan iki kalbi birbirine bağlayabilir miydim?
-
-
Gallardo reacted to Stairway To Heaven for a status update, Gintama- Yoshiwara In Flames > Kimetsu no Yaiba- Yoshiwara Arcı
Gintama- Yoshiwara In Flames > Kimetsu no Yaiba- Yoshiwara Arcı
-
Gallardo got a reaction from Pseudohomophylus for a status update, Spice and Wolf'e 13 yıl sonra yeni anime duyurusu. Bu gelebilecek en güzel haberlerde
Spice and Wolf'e 13 yıl sonra yeni anime duyurusu. Bu gelebilecek en güzel haberlerden bir tanesiydi.
Edit: Remake olacağı söylentileri varmış.
-
Gallardo got a reaction from Pseudohomophylus for a status update, Naoki Urasawa'nın sunuculuğunu yaptığı, her bölüm farklı mangakanın konu alındığı pro
Naoki Urasawa'nın sunuculuğunu yaptığı, her bölüm farklı mangakanın konu alındığı program ''Naoki Urasawa no Manben.''
-
Gallardo got a reaction from Pseudohomophylus for a status update, Bleach hayranları hadi yine iyisiniz :)) yeni trailer ateş ediyor.
Bleach hayranları hadi yine iyisiniz :)) yeni trailer ateş ediyor.
-
Gallardo got a reaction from quincy for a status update, Bleach hayranları hadi yine iyisiniz :)) yeni trailer ateş ediyor.
Bleach hayranları hadi yine iyisiniz :)) yeni trailer ateş ediyor.
-
Gallardo reacted to mustafalrsm for a status update, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nız kutlu olsun
30 Ağustos Zafer Bayramı'nız kutlu olsun
-
Gallardo got a reaction from Toprakezgi for a status update, Myanimelist'te ilk defa bir shoujo animesini lider görüyorum.
Myanimelist'te ilk defa bir shoujo animesini lider görüyorum.
-
Gallardo got a reaction from burakwoz for a status update, Cowboy Bebop opening One Piece Water Seven & Enies Lobby versiyonu. Gördüğüm en i
Cowboy Bebop opening One Piece Water Seven & Enies Lobby versiyonu. Gördüğüm en iyi Cowboy Bebop opening uyarlaması olabilir.
-
Gallardo reacted to Singularity for a status update, Elbet bu korona zımbırtısını da atlatacağım.
Elbet bu korona zımbırtısını da atlatacağım.
-
Gallardo got a reaction from Zorojuro for a status update, Cowboy Bebop opening One Piece Water Seven & Enies Lobby versiyonu. Gördüğüm en i
Cowboy Bebop opening One Piece Water Seven & Enies Lobby versiyonu. Gördüğüm en iyi Cowboy Bebop opening uyarlaması olabilir.