Jump to content

Merhabalar.


Kaxell

Önerilen İletiler

Merhabalar,

Nickimden belli olduğu üzere adım Ertuğrul ve yaklaşık bir aydır forumda aktif olarak takılıyorum. Fark ettim ki daha kendimi doğru dürüst tanıtamamışım o yüzden bir tanışalım dedim. :)

 

Yaşım 18. Lise son sınıfta üniversite sınavına hazırlanan kurbanlardan biriyim. Günde birkaç kez  kafa dağıtmak için giriyorum. Bir Otaku olduğumu yeni yeni fark etmeme rağmen çocukluğumdan beridir her türlü anime izlemişimdir. Sailor Moon'dan tutunda Shaman King'e , Pokemon'a ...

Yakınlarda daha çok komedi, aksiyon ve romantizm tarzında anime izlememe rağmen hoşuma giden her türlü anime'yi izlerim. Manga konusunda bir tek çocukluğumun hayali Shaman King:Flowers'ı çıktıkça okuyorum ve daha beni bağlayan pek bir manga bulamadım.

 

Bu arada söylemeden geçmek istemiyorum, türkanime.tv gördüğüm onlarca yabancı anime sitesinden çok daha güzel , basit ve kolay ulaşılır dizayn edilmiş ve Türk anime hayran kitlesinde aşırı bir artış yaratmış olduğunu tahmin ediyorum. 

 

Haziran'a kadar pek bir aktivitede bulunamama olasılığım olsada, tatil zamanı ileri seviyede İngilizce bilen biri olarak çeviri ekibinde aktif rol almayı dört gözle bekliyorum.

 

Bu arada söylemeden geçmek istemiyorum :) aşırı derecede Star Wars hayranı biriyim. Filmlerinden tutunda çizgi dizilerine, oyunlarına, çizgi romanlarına kadar... :D  

 

 

İnternet kotanızın hiç bitmemesi dileğiyle, 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.