Jump to content

Coolkinq12

Üyeler
  • İçerik sayısı

    88
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

Coolkinq12 kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba, ben de sizin gibi eski nesil birisiyim. On senelerdir anime izlemekteyim ve oğlunuza önermek istediğim sadece bir adet seri mevcut. "One Piece" isimli yapım cidden efsane bir anime. Lütfen uzun soluklu serileri ticaret amaçlı düşünmeyin bunu oğlunuz ile birlikte One Piece izleyince çok daha iyi anlayacaksınız.
  2. Ne alaka, saygı zoruyla 500 bölüm izlemek? O zaman, one piece'nin 20.inci yılını kutlamak amacıyla tekrar baştan izleyip güncele gelelim ne dersiniz?
  3. Coolkinq12

    Animelere telif hakkı gelebilir

    Videoların çöpe gitmesi imkansız. Turkanime.tv; PHP uzantılı bir site olduğu için her eklenilen anime, veritabanına kaydediliyor ve site admini olan kişi istediği zaman o veritabanını indirebiliyor veyahut kendi veritabanını aktarabiliyor.
  4. Coolkinq12

    Ayıp olur mu?

    yazık be bu seferde ben cevap alamamışım
  5. Coolkinq12

    Ayıp olur mu?

    Aaa! Arkadaşlar kusura bakmayın 1 sene sonra cevap vermişim halbüki :D
  6. Coolkinq12

    ( 13 / 13 ) The God of High School

    Evet ya, webtoon bir yerden sonra çooook bayıyor çünkü senaryo klasikleşmiş anime/mangalarınki gibi olduğu için aynı şeyi tekrar, tekrar okumuş hissine kapılıyorsun.
  7. Coolkinq12

    Ayıp olur mu?

    hahah sıkıntı yok halletmiş problemini o :D aga bee nolcak ki sanarsın 10 sene geçmiş hehe acilen hastaneye gitmen gerek senin
  8. Arkadaşlar, şimdi cevap versem ayıp olur mu çünkü bir kaç sene daha beklemeyi düşünüyorum da ondan sorayım dedim...
  9. Coolkinq12

    Anime Üzerine Soğuk Espriler

    Natsu gemiye neden binemiyormuş? -Çünkü, gemi ejderhanın üstünde seyahat etmek istiyormuş.
  10. Coolkinq12

    JoJo Animesi için yardım (2)

    Haklısın, ben de hiç sevmedim çünkü çöp bir sezon ben o sezonu atlamıştım direk 5.sezona yani giorno sezonuna geçmiştim. Her şeyi anlıyorsun sadece, "ok" diye bir mevzu var.
  11. Coolkinq12

    Merhaba Tekrardan

    Hoşbulduk, teşekkürler. Kanalımın adını YouTube'ye "Sürekli Dizi Final İzle" yazarak 1 milyon görüntülenmeyi aşmış videoya tıklayarak öğrenebilirsiniz.
  12. Coolkinq12

    ( 13 / 13 ) The God of High School

    Webtoonunda günceldim çok sağlam seridir animesini 4 gözle bekliyorum ama webtoon'da bir kaç bölüm sonra martial arts kısmı ve bu bir anda oluyordu yapan kişi okuyucuya yediremediğinden dolayı bu sebepten ötürü bırakmıştım.
  13. Daha önce bir tanışma konusu açmadığımı fark ettim ve bir kaç senedirde foruma girmiyordum bu yüzden kendimi tanıtmak istedim comeback niyetine. Ben Burak, 24 yaşındayım. Bu siteyi ilk olarak 2013'de keşfettim 2010'dan beri de online olarak anime izlemekteyim. TV'de izlediğim ilk animem Heidi, Online olarak ilk izlediğim anime ise Naruto idi. MyAnimeList'e göre an itibarı ile, izlediğim 25 325 bitirdiğim 25 beklemede bıraktığım 91 ve izleyecek 280 animem var. (Totalde 746 anime. 6,587 bölüm izlemişim.) Okuduğum toplamda 50-60 küsür manga/webtoon mevcut. 2014'de manga çevirmenliği ve editörlüğü yapmaktaydım 1 sene devam etti bu daha sonra 2015'de anime çevirmenliği yaptım Naruto: Shippuuden çevirdiklerimin arasındaydı. Bu sene itibari ile manga editörlüğüne geri döndüm ve sevdiğim bir fansubta çalışıyorum hatta yarın teslim etmem gereken 2 bölüm var ama daha başlamadım bile. Korona sebebiyle düzgün bir uyku düzenim yok zaten normaldede yoktu şimdi hepten gitti. Korona sebebiyle çalışmıyorum ve okumayı düşünüyorum. YouTube kanalım var yaklaşık 7 bin abonesi ve 5 milyon görüntülenmesi olan bir kanal burayı bırakıp çizgi film sitesi açmıştım 2 sene idare ettim ayrılıp ortağıma devrettim. İşte benden bu kadar memnun oldum herkesle.
  14. Coolkinq12

    Koten Fansub

    Kot&Short öhöm. Her neyse, nacizane bir espri yaptım orada lakin içtenlikle, başarılar diliyorum.
  15. Coolkinq12

    istanbulda bazı kafeler

    İstanbul'da yaşayıp da bunu soruyorsan bize ne ala. Lakin, turistik bir bölgeye gitmediğin sürece bir içeceğe de bir o kadar vermezsin. En basitinden örnek vereyim hemen, Taksim'de,Karaköy'de,Eminönünde vs. çeyrek kokoreç 15-20TL arasındadır eğer Taksim'den değilde Sütlüce,Örnektepe gibi bir yerde yemek istersen bunun fiyatı 7TL ye düşer. Kısacası, nerde çokluk orda t(y)okluk demek istiyorum ve tezimi burda bitiriyorum. Kenar mahalleler dışı çay içmek istersen de 5TL'yi gözden çıkarman lazım zaten Simit Sarayı,Mado,Saray Muhallebicisi,Huqqabaz gibi elit cafe'lerde 1 bardak küçük çay en az 5,50TL'dir.
  16. Coolkinq12

    Fansub'ların Çeviri rezaleti

    Animeyi yumuşatmak mabedinde kullanılıyor özellike komedi türlerinde. Açıkcası, beni rahatsız eden bir unsur olmakta ama günümüzde fansub sayısı çok fazlalaştığı için varsın kullansınlar diyip üstlerine gitmiyorum sonuçta 2010'dan beri bu siteyi kullanıyorum ve o zamanlar daha sık kullanılıyordu Türkçeleştirme.
  17. Öff, böyle çoluk çocuğun arasında kendimi bir garip hissediyorum açıkcası o yüzden bu tür anime sohbet platformlarına katılmıyorum. Türk Anime'ye katılma tarihim 2010 ve 2010'dan beri anime izliyorum ilk önce Naruto izlemiştim tabi ama daha daha sonra Kiss x sis'e sardım haliyle ergenlik sanırım. Her neyse, myanimelist hesabımı bırakıyorum buraya.

    https://myanimelist.net/profile/Coolkinq

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Coolkinq12

      Coolkinq12

      Sizler, belki annenizin karnındayken ben bilgisayar kullanıyordum :)

    3. lntegral

      lntegral

      Ben annemin karnındayken sen mandalinada mı yoksa portakalda mı vitamin olsam diye düşüyordun büyük ihtimalle :(

      Nick için ise espri yaptım ciddiye alma :D Herkes istediği nicki kullanır ne karışalım 

    4. Coolkinq12

      Coolkinq12

      Kusura bakma, yaşı küçük bir kardeşim sanmıştım seni profilini incelemedim zaten bu platformun daha doğrusu yeni temanın ve şablonların nasıl kullanıldığınıda henüz çözebilmiş değilim. Ciddiye aldığımdan değil kanka güncel olarak kullandığım bir nick değil eski bir nick olduğu için biraz alındım sanırım. Her neyse hayırlı sahurlar :evil-smile-onion-head-emoticon:

  18. Merhaba, arkadaşlar fansubumuz açılalı çok olmadı zaten daha hiç bir şey yapmadık domaini falan hazırdan aldık napalım İşte, sitemize çevirmen,encoder ve bir kaç moderatör ile grafiker arıyorum Uploader,Encoder,Çevirmenlik yapmak istiyor iseniz ve bilmiyor iseniz, bizzat öğretilicektir.ÇEVİRMENLİK İÇİN ŞARTLAR 17 Yaşını doldurmak. B2 Seviyesi ya da üstünü arıyoruz. B1 iseniz, çevirmenlik testinde minimum hata yapmaya çalışın lütfen Daha önce referans olarak gösterebileceği bir içerik verilmelidir. Şimdi, şöyle bir şeyde var çevirmen olduktan sonra diğer çevirmen arkadaşlarımızdan yardımda isteyebilirsiniz. Sohbetimiz,muhabbetimiz boldur yani ENCODERLİK İÇİN ŞARTLAR Yaş sınırlaması yok. En az 6GB ramli bir PC'ye ve i5 4440 bir işlemciye sahip olmanız gerekmekte. (sonra düzenlenebilir bu şartname) MODERATÖRLÜK İÇİN ŞARTLAR En az, 17 yaşını doldurmuş olmalı. Daha önce çalıştığı bir yerden referans göstermeli. Forum yönetme bilgisi olmalı. GRAFİKERLİK İÇİN ŞARTLAR Referans gösterebileceği çalışmaları olmalı. Yaş sınırlaması yok çünkü, yaptığı çalışmaya göre nitelendirilecek arkadaş. UPLOADERLİK İÇİN ŞARTLAR -Ekip üyeleriyle koordine çalışmalı ve durumu rapor etmelidir. - İşini aksatmamalı, işinin bilincine ve zamanında yapmalıdır. - Upload ettiği seriye en az 3 alternetif sunmalıdır. Herhangi bir mazereti olduğunda bize bildirmelidir. İletişim için: http://www.turkanime.tv/kullanici/coolkinq12Fansubumuzun linki: https://goo.gl/eKQEFy
  19. Dragon Drive - ESD Fansub alındı
  20. İmzamdakini dinliyorum bence sizde dinlemeliisniz
  21. Mangasının sonunu biliyorum arkadaşlar 4 üncü bölüm çıkınca 4 de bırakın derim... Gerisini izlemeyin PİŞMAN OLURSUNUZ!!!!
  22. Elfen Lied Claymore Steins;Gate (Şimdi başlıyorum) One Monogatari (Yarısında bırakı verdim çünkü izlemeyi unuttum mangasını çeviriyodum bir ara hatta)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.