-
Last visited
-
Days Won
4
Ani.Maxiventus last won the day on February 8 2015
Ani.Maxiventus had the most liked content!
About Ani.Maxiventus
- Birthday 08/20/1989
Profil Bilgileri
-
-
Recent Profile Visitors
21898 profile views
Ani.Maxiventus's Achievements
Newbie (1/14)
137
Ani.Maxiventus reacted to a post in a topic: Üsteki Üyenin Avatarını ve İmzasını Puanla
-
A:7 İ:8 :)
-
Ani.Maxiventus reacted to a post in a topic: ( 09 / 09 ) Owari no Seraph: Owaranai Seraph
-
Ani.Maxiventus reacted to a post in a topic: Ana karakterleri kötü olan animeler
-
Ne Yapıyorsun? (ne yapmıyorum ki...)
Ani.Maxiventus replied to Mileydi's topic in Sohbet - Konu Dışı
İş yerinde ders kitabımın arkasına chibi luffy'nin resmini çiziyorum :) -
Ani.Maxiventus reacted to a post in a topic: Merhaba
-
Ani.Maxiventus reacted to a post in a topic: Merhaba minna
-
Bahar0591 reacted to a post in a topic: Merhaba minna
-
-
£ɱŔ£Қה¥Ŕ reacted to a post in a topic: Merhaba minna
-
-
Hoş geldin değerli forumun değerli forumdaşı :D
-
-
Hoş geldin Akif ;)
-
-
-
FMA nihayet bitirdim.. izlemeyen kalmasın :)
-
İzlemedim. Alttaki üye Gintama izlemiştir.
- 4193 replies
-
- oyun
- forum oyun
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
JunEzSe KJ reacted to a post in a topic: Anime karakterlerinin neyiniz olmasını isterdiniz?
-
Magi'nin bütün serilerini izledim :) K-project'e başlıyorum o zaman sonra da diğerine bakarım Level E yi senden başka öneren olmazdı heralde beğenisi epey düşük kıyıda köşede kalmış farkedilmesi zor teşekkürler
-
Ecchi ve spor animeleri dışında hepsini izliyorum ama ağırlıklı olarak sanırım bilim kurgu,aksiyon, shoonen türlerine özel bir ilgim var Hem konu bakımından zengin hem de çizimleri güzel bir anime bulmak oldukça zor çoğunu da izledim gerçi ^_^ Monstar hmm listeme eklemiştim uzun diye bir türlü başlama fırsatım olmamıştı sankyu
-
Yorumunu görüp izledim cidden son zamanlarda izlediğim en iyisiydi :o ^_^..bende seninle aynı fikirdeyim yani Tokyo ghoul'dan daha güzel :)Sadece beğenip geçmeyeyim bir de bizzat teşekkür edeyim dedim ;)..buna benzer başka önerilerin olursa hatta enlerini paylaşırsan çok sevinirim ^_^
-
JunEzSe KJ reacted to a post in a topic: Aşık Olunan Anime Karakterleri
-
Kenpachinin kendisi zaten aşkın ne demek olduğundan haberdar değil :lol: ..misal eğer olsaydı şu zavallı hayranını bir tanısaydı çok korumacı bir karakter olurdu bence :P
-
Tahmin ettiğin gibi Clannad After Story'i izledim :) İkisini de henüz öneren olmamıştı.. konularına baktım ikinci önerdiğin aynı zamanda shoonen içerikliymiş ki çok sevdiğim türdür benim için ayrıcalık oldu teşekkür ederim ^_^
-
Witch reacted to a post in a topic: Anime İstek ve Önerileri
-
Bile dediğine göre ablan pek anime izlemiyor sanırım zorlama olmuş gibi geldi bana nedense ^_^ Listeye aldım onu da teşekkür ederim ;)
-
Öneri için teşekkür ederim daha öncede duymuştum adını başlayacağım.. başka da varsa ekleyebilirsin (iz) ;)