Jump to content

VanHohenheimO_O

Üyeler
  • İçerik sayısı

    29
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

2 Takipçi

VanHohenheimO_O hakkında

  • Doğum günü 09/11/1998

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

VanHohenheimO_O üyemizin başarıları

  1. En iyisi Animenz
  2. Birkaç tane resmi üstüne koyup çizmişsin sanki,öyle mi?
  3. Kazananı siz mi belirleyeceksiniz yoksa oylama mı olacak? Eğer oylama olacaksa referans çok kötü olur çünkü üyeler tanıdıkları ve sevdikleri karakterleri çizenlere oy verir.
  4. VanHohenheimO_O

    JNST-Çizimlerim

    Sondaki Grimmjow mu acaba?
  5. Ne kadar güzel olmuş,ben de çizmeye yeni başladım ve daha kafa çizimindeyim.Bu arada bence kızları daha güzel çizebilirsin, bi şeyler eksik sanki ama tam olarak söyleyemiyorum.Yine de harika devamını beklerim.
  6. Gerçekten malzemelerini mükemmel toplamışsın,ben bir tek g-pen ve copic marker kullanıyorum. Kırmızı t-shirtlü adamda perspektif mi denedin bilmiyorum. Bence kurşunla taslağın bittiği zaman resme bir bak gerçekçi görünüyor mu oranlar iyi mi diye. Kendi karakterlerini tasarlamaya başlayabilirsin ama ben önce bakarak resimden başladım,önce resmin ve çizgilerimin kalitesini arttırıyorum,kendimi yeterli hissettiğim zaman belki başlarım ben de. Yazdan beri g-pen kullanıyorum kesinlikle ilk başladığımda daha zor geliyordu şimdi iyi gibi. Resimlerime bakmanı isterim. Umarım kendini geliştirisin.
  7. VanHohenheimO_O

    Bence Sasuke ölür![Spoiler İçerir]

    Bu olay bence avatara benziycek, Naruto öldürmüycem öldürmüycem der, rikodou bidaha çıkıp bikaç güç verir iş hallolur.
  8. Kalemler B(black) ve H(hard) olarak ikiye ayrılır. B'ler koyu olur H'ler açık olur, bir de ortası olan HB var(toplam 23 tane). Ayrıca saçlar için kalem ve ince kalın diye bir şey yok kendi sevdiğini kullanırsın. Eğer böyle kalem kullanacaksan sana HB,B veya H tavsiye ederim. Eğer uçlu kullanacaksan asıl önemli olan uç ama sana Pentel graph 500 ile 1000 arasını tavsiye ederim, sağlam mekanizmaları var. Uç olarak zaten Türkiye'de bir tek H,HB ve 2B satıyolar ben sana H öneririm(zor bulursun). 0.3 veya 0.5 uç olursa daha iyi olur. Bir de ben kopya kağıdı kullanmıyorum.
  9. VanHohenheimO_O

    Meast - Acemice Manga Çalışmaları

    bu sana kalmış ama çizmlerin birazcık daha manga tarzı olmalı (daha telli saçlar biraz daha sivri çene) ama kendi tarzını oluşturmuşsun.
  10. VanHohenheimO_O

    En çok hangi anime eşyasını istersiniz

    ryuk ve geass hediyeli death note isterdim
  11. VanHohenheimO_O

    Karışık Çizimlerim.

    itachi'nin yüzünde çizgiler nerde
  12. çizgileri daha temiz yapmalısın,siyah yerleri daha iyi tara,biraz daha iyi olduktan sonra kaliteli kağıt al (en az 100gram),diğerlerinin dediği gibi oranlar çok önemli ayrıca yuvarlak yöntemine gerek yok daha doğrusu kendi tarzını bul ben önce saçtan başlarım. 5/10 (yine de forumdakilerin çoğundan iyisin)
  13. http://i.hizliresim.com/xY0AN2.png
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.