Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Türk Anime TV

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Laetitia

Üyeler
  • Son ziyareti

1. Laetitia bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 12 / 12 ) Yuri!!! on Ice
  2. Laetitia bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: [TAÇE] Tamamlanmış Anime Çevirileri Listesi
  3. jans09 bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 12 / 12 ) Yuri!!! on Ice
  4. Laetitia bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 12 / 12 ) Yuri!!! on Ice
  5. konu, Laetitia kullanıcısının konusunu cevapladı: Tamamlanan Projelerimiz
    Çok merak ettiğim serilerden biriydi ♡ Kolay gelsiin ^^
  6. Laetitia bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 12 / 12 ) Yuri!!! on Ice
  7. Laetitia bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 01 / 01 ) Zutto Mae kara Suki deshita.: Kokuhaku Jikkou Iinkai
  8. Laetitia bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 01 / 01 ) Zutto Mae kara Suki deshita.: Kokuhaku Jikkou Iinkai
  9. Olrich bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: [TAÇE] Tamamlanmış Anime Çevirileri Listesi
  10. Laetitia bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: [TAÇE] Tamamlanmış Anime Çevirileri Listesi
  11. Laetitia bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 01 / 01 ) Zutto Mae kara Suki deshita.: Kokuhaku Jikkou Iinkai
  12. Laetitia bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 01 / 01 ) Zutto Mae kara Suki deshita.: Kokuhaku Jikkou Iinkai
  13. Laetitia bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 01 / 01 ) Zutto Mae kara Suki deshita.: Kokuhaku Jikkou Iinkai
  14. jans09 bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: [TAÇE] Tamamlanmış Anime Çevirileri Listesi
  15. Kesinlikle tavsiye ediyorum, karakterleri oldukca sempatik, elbet favori bir ciftin oluyor ^^
  16. Evet, kızımız biraz kıpır kıpır o yüzden etek giyerken rahat olabilmek için giyiyor ^^
  17. jans09 bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 12 / 12 ) Bungou Stray Dogs 2nd Season
  18. Laetitia kendi profil resmini değiştirdi
  19. konu, Laetitia kullanıcısının konusunu cevapladı: Tamamlanan Projelerimiz
    Atsushi'yi ve Miyano Mamoru'nun seslendirmesiyle Dazai'yi çok özlemiştim Şimdiden kolay gelsin
  20. konu, Laetitia kullanıcısının konusunu cevapladı: Tamamlanan Projelerimiz
    Oyunun açılışına ben de hastayım ya Gönül isterdi mini bir seri olmasın ama böyle de güzel
  21. Sinsine bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 11 / 11 ) Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider
  22. jans09 bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: [TAÇE] Tamamlanmış Anime Çevirileri Listesi
  23. Ellerine sağlık, lazımdı böyle bir konu. Çok teşekkürler Janset
  24. Elinize sağlık, yer yer kafam karışmıştı ama çok hoşuma gitti
  25. Nones bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 13 / 12+ ) 91 Days
  26. Nones bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 12 / 12 ) Koutetsujou no Kabaneri
  27. Nones bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 14 / 13+ ) Charlotte
  28. jans09 bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: ( 12 / 12 ) Bungou Stray Dogs
  29. konu, Laetitia kullanıcısının konusunu cevapladı: Tamamlanan Projelerimiz
    Özlemiştim ekibi vallahi, elinize sağlık
  30. konu, Laetitia kullanıcısının konusunu cevapladı: Tamamlanan Projelerimiz
    Tamamiyle katılıyorum! Atsushi de daha yanına gidip yardım etmeye çalışıyor kanatsız melek çocuk Yeteneğinden acaba insanlardaki fesatlıkla mı ilgili bir şeyler yapıyor da o yüzden mi diyordum ama senin dediğin daha mantıklı geldi :D
  31. konu, Laetitia kullanıcısının konusunu cevapladı: Tamamlanan Projelerimiz
    Fragmanı izledim de çizimleri gerçekten güzel. Yanlış hatırlamıyorsam oyundan uyarlamaydı bu, kolay gelsin şimdiden
  32. konu, Laetitia kullanıcısının konusunu cevapladı: Tamamlanan Projelerimiz
    Güzel bir dram animesi bizleri bekliyor gibi, kolay gelsin şimdiden
  33. konu, Laetitia kullanıcısının konusunu cevapladı: Tamamlanan Projelerimiz
    Ne bölümdü ya, Biba vallahi zeki adam ne istediyse yaptı, sevmiyorum kendisini ama güzel darbe yaptı :D Babasını öldürüşü çok hoştu, çocukluktan bir şeyler olduğu belliydi de, babasının onu bıçakladığı hiç aklıma gelmezdi... Ikoma da saçını kesmeseydi keşke :D Mumei'yi kurtaramayacak gibime geliyor ama hadi bakalım :D Şarkılardaki kelebeliğin olayını da söylemeleri iyi oldu merak ediyordum, sondaki şarkı da çok güzeldi Aimer döktürmüş gene :D Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, finali dört gözle bekliyorum
  34. konu, Laetitia kullanıcısının konusunu cevapladı: Tamamlanan Projelerimiz
    Mori de bir şeyler olduğu belliydi, herkes manyak ya harika :D Şarkıdan sonra bir sahne vardır umuduyla bekledim ama bir sahne bile olmaması üzdü. İşin komik tarafı animenin başından beri herkes Atsushi'yi kıskanıyor, nefret ediyor yazık ne çekti çocuk :D Kyouka da adamın ne olduğunu anladı heralde o yüzden çok korktu kıyamam ya :c
  35. Kiznaiver'in açılış şarkısı ingilizce olduğu için ısınamadılar heralde :D Onun dışında "Redo", "The Day" ve "Trash Candy"nin daha yüksekte olmasını bekliyordum, Egoist birinci olur sanmıştım :D
  36. konu, Laetitia kullanıcısının konusunu cevapladı: Tamamlanan Projelerimiz
    Evlat acısı gibi O kimdi ki şu zengin olan adam mıydı? Ana karakterler dışında isim ezberlemede sıkıntılarım varda :D Birlikte beklicez o zaman yapacak bir şey yok

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.