Jump to content

Fusion_Kanao

Üyeler
  • İçerik sayısı

    42
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Fusion_Kanao hakkında

  • Doğum günü 11/18/2003

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

1023 profil görütülenme

Fusion_Kanao üyemizin başarıları

  1. Fusion_Kanao

    ( 67 / ?? ) Black Clover (TV)

    Elinize sağlık.
  2. Eğer daha mantık çerçevesinde olsaydı soru Kamisama no Inai Nichiyoubi'de kesinlikle her atışını tutturan bir öğrenci vardı. Onu alırdım ama senin dediğin şey biraz fazla güç fantezisine dönmüş.
  3. Fusion_Kanao

    Manga mı anime mi

    Ben şahsen animeyi tercih ederim çünkü müzikler, sesler, animasyonlar vs. sayesinde duyguları daha iyi hissedebiliyorsun. Ama mangada hayal gücüne bırakıyor dense bile zaten sana bir kalıp verdiği için hayal gücünü de sınırlamış oluyor o yüzden manga yerine kitap okumak daha mantıklı geliyor. Hem betimlemelerle hareketleri, renkleri ve ortamı gözünde kendi hayal gücüne göre canlandırabiliyorsun. Ama tabii genel olarak pek kitap okuma alışkanlığımız yok. Eskiden her bir iki haftada bir tane fantastik roman okurdum. Ama animeye başladığımdan beri artık neredeyse hiç kitap okumuyorum. Sanırım kolaya alıştık biraz. :D
  4. Fusion_Kanao

    Monogatari serisi devam edecek mi

    Haklısın da ben de tersi bir şey söylemedim. Zaten novel sıralarını falan da bilmiyorum. Hani direkt sonraki seri olarak Shinobu'nun hikayesinin geleceğini duydum.
  5. Fusion_Kanao

    Monogatari serisi devam edecek mi

    Anime olarak demek istedim.
  6. Fusion_Kanao

    Monogatari serisi devam edecek mi

    Sonraki seri olarak Shinobumonogatari çıkacak ve Kiss Shot'un geçmişini anlatacak diye biliyorum.
  7. https://saucenao.com/ bu siteden de bakabilirler, çoğunlukla anime görselleri üzerine bir site zaten.
  8. Fusion_Kanao

    Ace Attorney 2.Sezon 1.bölüm

    Ace Attorney'in ilk sezonunu izlemediğim için tam izlemedim animeyi ama noktalama işareti kullandıktan sonra boşluk bırak ki yazılar birbirine karışmasın. Örn "Xasd, fgdf." Bir de "-kun, -san" gibi ekleri arada sırada değil de her zaman yazarsan daha hoş olur. Biraz alakasız olacak ama bir satırı çevirmeyi gözden kaçırmışsın birinci bölümde. İstersen bir kontrol et.
  9. Fusion_Kanao

    Haikyu!! Manga

    Stok bitmiş, basılınca gelir, mesela ben de var birinci cilt. Hem stokta yok yazısından nasıl çevrilmediğini çıkardın onu anlayamadım. Hem böyle şeyleri kitapçılardan değil netten al daha ucuza gelir. Diğer arkadaşları da anlamadım sen normal cilt almak istiyorsun bunlar korsan okuma sitesi veriyor.
  10. Fusion_Kanao

    Nasıl (veya nereden) bulabilirm ?

    Çünkü daha 5. cilt çevrilmedi, istersen Bang Çizgi'nin İnstagram sayfasını takip edebilirisin. Vol. 5 diye geçen şeyi ise büyük ihtimalle Gerekli Şeyler'in sitesinde görmüşsündür. O vol. 5 İngilizce olan hali.
  11. Ben gereksizce uzatılıp uzatılmadığını pek umursamıyorum. Hala eğleniyor muyum eğleniyorum. Bu da bir başarıdır. Tabii baş yapıt gibi animelerde var ama animeler sonuçta ticari eğence ürünleri ve SAO'da insanları eğlendiriyor.
  12. Fusion_Kanao

    Hunter X Hunter

    Arkadaşlar cevabını vermiş zaten ama ben de şunu ekleyeyim. Animelerle ilgili hiçbir şeye IMDB'den bakmamanı öneririm. Bunun için özel kullanıcı notu odaklı sıralama ve izlediğin animeleri listeleme siteleri var. www.myanimelist.net en ünlülerinden biri de budur.
  13. Fusion_Kanao

    Girdi Defteri Eklenmesi

    Henüz sorabildiniz mi bilmiyorum ama aynı imleci (tıklamadan)profilimin üstüne getirdiğimdeki gibi bir alt metin kutusu çıkabilir ve bu sayede sadece kısa süre önce olanları görürüz. İsteyen direkt üstüne tıklayıp daha geçmiş fansub mesajlarını da görebilir. Biraz garip oldu çizim ama umarım anlaşılıyordur. (O profilin üstündeki beyaz karalama sansür falan değil de sadece imleç çizmeye çalışıyordum. :D )
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.