-
Content Count
37 -
Last visited
About Fusion_Kanao
-
Rank
Level 1
- Birthday 11/18/2003
Profil Bilgileri
-
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
Pika-sama reacted to a post in a topic: Türkiyede anime yapımcısı varmı ?
-
DarknesUnleashed reacted to a post in a topic: Türkiyede anime yapımcısı varmı ?
-
Sen bir foruma gidip benim aklımda çok güzel bir dizi konsepti ve hikayesi var desen Amerikan dizi yapımcıları sana ulaşır mıydı? Aynı mantık.
-
Chapter reacted to a post in a topic: Nanatsu No Taizai Sezon 5 Tr Düşmesi Ne Kadar Zaman Alır
-
Fusion_Kanao reacted to a post in a topic: Nanatsu No Taizai Sezon 5 Tr Düşmesi Ne Kadar Zaman Alır
-
Fusion_Kanao reacted to a post in a topic: Nanatsu No Taizai Sezon 5 Tr Düşmesi Ne Kadar Zaman Alır
-
Nanatsu No Taizai Sezon 5 Tr Düşmesi Ne Kadar Zaman Alır
Fusion_Kanao replied to Chapter's topic in Anime Haber
1.5 saat inge çevrilmesi beklenir ardından 2.5 saat sonra Türkçesi atılır. Tabii aksaklık olmazsa. -
Chapter reacted to a post in a topic: Nanatsu No Taizai Sezon 5 Tr Düşmesi Ne Kadar Zaman Alır
-
Nanatsu No Taizai Sezon 5 Tr Düşmesi Ne Kadar Zaman Alır
Fusion_Kanao replied to Chapter's topic in Anime Haber
Ortalama 4 saat sonra. -
Doğum Günü Kutlama Bölümü
Fusion_Kanao replied to Dragon's topic in Kutlamalar-Belirli Gün Ve Haftalar
Teşekkür ederim. :D -
Fusion_Kanao reacted to a post in a topic: Doğum Günü Kutlama Bölümü
-
Ben şahsen animeyi tercih ederim çünkü müzikler, sesler, animasyonlar vs. sayesinde duyguları daha iyi hissedebiliyorsun. Ama mangada hayal gücüne bırakıyor dense bile zaten sana bir kalıp verdiği için hayal gücünü de sınırlamış oluyor o yüzden manga yerine kitap okumak daha mantıklı geliyor. Hem betimlemelerle hareketleri, renkleri ve ortamı gözünde kendi hayal gücüne göre canlandırabiliyorsun. Ama tabii genel olarak pek kitap okuma alışkanlığımız yok. Eskiden her bir iki haftada bir tane fantastik roman okurdum. Ama animeye başladığımdan beri artık neredeyse hiç kitap okumuyorum. San
-
Fusion_Kanao reacted to a post in a topic: Animelerde iyilerin kazanması
-
Haklısın da ben de tersi bir şey söylemedim. Zaten novel sıralarını falan da bilmiyorum. Hani direkt sonraki seri olarak Shinobu'nun hikayesinin geleceğini duydum.
-
Anime olarak demek istedim.
-
Sonraki seri olarak Shinobumonogatari çıkacak ve Kiss Shot'un geçmişini anlatacak diye biliyorum.
-
Kardeşim bunun hakkında yazılan Türkçe haberler de var. Manga'daki animeye çevrilmemiş kısım olacak işte. Kısaltma uygulamazlarsa bayağı bir bölüm çıkar. Muhtemelen filler falan da eklerler. En azından bir 150 gelir tahminim.
-
Clementines reacted to a post in a topic: Her zaman karakter ararken foruma yazmanıza gerek yok
-
Her zaman karakter ararken foruma yazmanıza gerek yok
Fusion_Kanao replied to Gorkito's topic in Anime Genel
https://saucenao.com/ bu siteden de bakabilirler, çoğunlukla anime görselleri üzerine bir site zaten. -
Fusion_Kanao reacted to a post in a topic: Ace Attorney 2.Sezon 1.bölüm
-
Ace Attorney'in ilk sezonunu izlemediğim için tam izlemedim animeyi ama noktalama işareti kullandıktan sonra boşluk bırak ki yazılar birbirine karışmasın. Örn "Xasd, fgdf." Bir de "-kun, -san" gibi ekleri arada sırada değil de her zaman yazarsan daha hoş olur. Biraz alakasız olacak ama bir satırı çevirmeyi gözden kaçırmışsın birinci bölümde. İstersen bir kontrol et.
-
uchihasann reacted to a post in a topic: Haikyu!! Manga
-
Stok bitmiş, basılınca gelir, mesela ben de var birinci cilt. Hem stokta yok yazısından nasıl çevrilmediğini çıkardın onu anlayamadım. Hem böyle şeyleri kitapçılardan değil netten al daha ucuza gelir. Diğer arkadaşları da anlamadım sen normal cilt almak istiyorsun bunlar korsan okuma sitesi veriyor.
-
Fusion_Kanao changed their profile photo
-
hinataa reacted to a post in a topic: Nasıl (veya nereden) bulabilirm ?
-
Çünkü daha 5. cilt çevrilmedi, istersen Bang Çizgi'nin İnstagram sayfasını takip edebilirisin. Vol. 5 diye geçen şeyi ise büyük ihtimalle Gerekli Şeyler'in sitesinde görmüşsündür. O vol. 5 İngilizce olan hali.
-
Sword Art Online hakkında düşünceleriniz.
Fusion_Kanao replied to nezuraraka's topic in Tanışın Kaynaşın
Ben gereksizce uzatılıp uzatılmadığını pek umursamıyorum. Hala eğleniyor muyum eğleniyorum. Bu da bir başarıdır. Tabii baş yapıt gibi animelerde var ama animeler sonuçta ticari eğence ürünleri ve SAO'da insanları eğlendiriyor.- 65 replies
-
- swordartonline
- sword art online
- (and 3 more)