Jump to content

esmaderdi

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

2 Takipçi

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın

Son profil ziyaretçileri

693 profil görütülenme

esmaderdi üyemizin başarıları

  1. Yorumun için teşekkürler ama anlaşılmayacak kadar karışık yazdığımı düşünmüyorum. Çoğu terimi açıklamak için not yazdım. Seriyi oynamamış biri tabii ki %100 anlayamaz ama dikkatli okursa olayın ne olduğunu hemen anlarlar. Sen hiçbir şey anlamadığın için sana kısaca özet geçiyim. Shepard evreni kurtarırken hayatını riske atıyor. İlk başta herkes onu öldü sanıyor ama ilk bölümde Garrus'un dediği gibi onu bulmaya Catalyst'e geri dönüyorlar. Sık sık flashback yazdığım için kafan karışmış olabilir ama hem karekter tanıtımı hem de kurguda sonra kullanacağım ek sahneler için gerekli flashbacklerdi. Hikayenin ana konusu Shepard'ı kurtarmak. Aklına takılan bir soru varsa lütfen sor. Hiçbir şey anlamadığına çok üzüldüm.
  2. Oyunu oynamış birinin okumasına çok sevindim. :D Lütfen çok takılma ve oku. Youtube'dan Garrus ile olan sahnelere bakarsan erkek hayranların Garrus'a ne kadar sulandığını görürsün. Kendisi tamamen Shepard için yapılmış bir karakter ve serinin en iyi romantik karakteri. Kadın karakterle oynamadığın için ikisinin arasında geçen çoğu diyalogdan bihabersin. 3. oyunun final sahnesinde geçen şu diyalog serinin en duygusal anlarından biriydi.
  3. Sonuçları merakla bekliyorum. Okuduklarımın arasında çok beğendiklerim vardı.
  4. esmaderdi

    Herkese Merhaba

    Evrimleşme sürecin benimkine çok benziyor. Ancak ben mezuna kalmadım hatta derece yaptım. Ben de Çin novelleri severim. Wuxia ne kadar ilgi çekiciyse danmei de o kadar ilgi çekici benim için. Ama şu sıralar Kore novellerinin daha iyi yazıldığını düşünüyorum. Transmigration, Reincarnation, Regressor, paralel evrenler gibi konular çok hoşuma gidiyor.
  5. esmaderdi

    TUS dersaneleri sorunsalı yardım!!

    Ben Gazi'de ikinci sınıfım. Birçok arkadaş grubum Tusdata'yı tavsiye ediyor ancak yakın bir arkadaşım Tusem temsilcisi. Tusem kitaplarını Prospektus'dan daha çok seviyorum. Seninle aynı fikirdeyim. Grup kurulsa güzel olur ama birinin el atması gerekiyor. Discord grubu falan oluşturulabilir.
  6. Bir seriyi baz alarak hazırladığımız FF'de kullandığımız terimlerin anlamını belirtmeli miyiz?
  7. Yazdığın hikayenin konusu oldukça ilgi çekici ancak sana metnini okuyup tekrar editlemeni tavsiye ederim.
  8. esmaderdi

    Merhaba!

    Teşekkürler! Ama burada başka bir fanspren bulmak güzel. Tüm mutluluk sprenleri seninle olsun
  9. esmaderdi

    Merhaba!

    Teşekkür ederim! Genelde hikaye anlatımı ve iyi bir karakter gelişimini seviyorum. Aksiyon sevsem de benim için hikaye daha önemli. Baymadığı sürece romantizmi de severim. Kimi ni Todoke gibi karakter gelişimiyle verilmiş seriler daima benim favorilerimdir. Koe no Katachi'yi izledim ayrıca mangalarını da kitap fuarından satın almıştım. Kyoto Animation'ın çoğu animesini izledim.
  10. esmaderdi

    Merhaba!

    Teşekkür ederim! Yazdığım serileri gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Divinity Original Sin 2 bana göre şu ana kadar yapılmış en iyi cRPG.
  11. esmaderdi

    Merhaba!

    Teşekkür ederim! Anime izlemeye başladığımda benim de tam bir tarzım yoktu. Neyi bitirirsem ona benzer bir anime izlemek istiyordum. Ama zamanla kaliteyi fark etmeye başladım. Animasyon, seslendirme, müzik, replikler... Bu konularda yapılan hatalar zamanla daha çok dikkatimi çekmeye başladı. Özellikle bazı stüdyolar animasyonla neredeyse hiç uğraşmıyorlar. Bazı efsane manga serilerinin anime olarak gözden düşmesine sebep oluyorlar. Ama her şeye rağmen işlerini çok iyi yapanlar da var.
  12. esmaderdi

    Merhaba!

    Teşekkürler!
  13. Merhaba! Ben Esma. 19 yaşındayım. 13 yaşındayken abimin zoruyla animeye başlamıştım. O zamanlar Sword art online yeni başlamıştı. Her hafta 1 bölümden serinin yarısını izledim. İlk yarı bittiğinde animenin de bittiğini sanıp bırakmıştım. Ortaokul son sınıftayken bir arkadaşım beni Bleach izlemem için cesaretlendirdi. Çok severek izleyip bitirdikten sonra Naruto, One Piece, Hunter x hunter gibi klasik shounen animelerini izledim. Daha farklı şeyler izlemek istediğimde abim Death Note ve Code Geass'ı izlememi söyledi. İkisini de izleyeli yıllar olsa da en sevdiğim animelerdir. Toplamda 300 küsür anime izledim. Çin dövüş sanatları novellerini sevsem de en tutkulu olduğum konu Batı fantezisidir. Brandon Sanderson favori yazarım ve yazdığı Kralların Yolu en sevdiğim kitaptır. Eskiden sık sık Kore dizisi izlesem de şu anda pek izlemiyorum. Ama çoğu klasik seriyi izledim. Şu anda animeden çok video oyunlarına ilgi gösteriyorum. En sevdiğim oyun Divinity Original Sin 2'dir. Ayrıca Dragon Age ve Mass Effect serilerini de eğlenerek oynadım. Hala anime izliyorum ancak yeni sezonlar konusunda çok seçici davranıyorum. İzlemek için anime seçerken en önem verdiğim şey animenin stüdyosu. En sevdiğim stüdyolar : Brain's Base, Kyoto Animation, Studio Ghibli, Studio Chizu, Bones, CoMix Wave Films, Madhouse. Benim için mükemmel sayılan animeler şunlardır: Violet Evergarden Mob Psycho 100 2 Natsume Yuujinchou Made in Abyss B: The Beginning Noragami Aragoto Bakemono no Ko Steins;Gate 0 Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Zoku Kaguya-hime no Monogatari Gintama Movie 2: Kanketsu-hen - Yorozuya yo Eien Nare Baccano! Katanagatari Durarara!! Foruma fanfiction yazmak için kaydolmuştum. Aktif olduğum sürece umarım herkesle iyi anlaşırım.
  14. Stardust 1. Bölüm 2. Bölüm 3. Bölüm 4. Bölüm 5. Bölüm 6. Bölüm 7. Bölüm 8. Bölüm 9. Bölüm
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.