Jump to content

evetoemre

Üyeler
  • İçerik sayısı

    4
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Teşekkür
    evetoemre reacted to mrsaitama in Rewatch yapmaktan neden nefret ediyorum   
    Tek başıma hiç rewatch yapmadım ama birine izletmek istediğim bir anime varsa beraber tekrar izleyebilirim. Hatta re zeroyu 2. izlediğimde daha çok beğendim.
  2. Teşekkür
    evetoemre reacted to Real-Men-Frrranky in Rewatch yapmaktan neden nefret ediyorum   
    bazı animelerde hatırladığım komik sahneleri youtube dan çok fazla izlerim ama animeyi baştan izlemem. İzleyene de birşey demem çok beğenmiş izlemiştir şahsen one piece de luffy nin çocukluk bölümleri ara sıra tekrar izleri bende.
  3. Teşekkür
    evetoemre reacted to sShoguNn in Rewatch yapmaktan neden nefret ediyorum   
    yeni sezonu 2-3 yıl sonra çıkan animelerde ne olduğunu hatırlamak ve konuya hakim bir şekilde izlemek için mecburen tekrar izleme olayını yapıyoruz ama mesela anime 3-4-5 sezon olarak uzun aralıklarla devam ediyorsa rewatch yapmak sıkıntı ve büyük zaman kaybı
     
    bu yüzden animeler recap şeklinde film çıkarması lazım
     
    skingeki no kyojin 59 bölümü özetleyen bi 2 saatlik film nasıl çıkardı aynı o şekil
  4. Karmaşık
    evetoemre reacted to Gorkito in Rewatch yapmaktan neden nefret ediyorum   
    Konuya göre giden animelerde rewatch yapmak cidden sıkıcı oluyor ama Grand Blue gibi komedi veya gintama,Saiki K gibi anime arclar halinde olunca tekrar izlerken bile zevk alıyor insan, olayın ne olduğunu ve nasıl biticeğini biliyorsun ama insanı tekrar tekrar güldürüyor o tür animeler.
    Bu sadece animelerde de geçerli değil bazı dizileride rewatch yapmak güzel oluyor.
  5. Teşekkür
    evetoemre reacted to Ari01 in Rewatch yapmaktan neden nefret ediyorum   
    Yani ben de genel olarak pek yapmam. İzlediğim bir animeyi tekrar izlediğimde zaten ne olacağını bildiğim için ilk sefer kadar sürüklemiyor veya mesela çok hoşuma giden bir sahneyi izlemek için o bölümü tekrar açtığımda bu sefer o sahne dışındaki, beni o kadar heyecanlandirmayan, sıradan olayları yine seyretme fikri sıkıcı geliyor biraz. 
    Tabii bölümün ilk açılışından sonuna kadar alıp götüren, karakterlerini gerçekten de kişilik olarak tanıdığımı hissettiğim, beni içine çeken bir anime olursa olay başka. Öyle 2 kere 3 kere bitirdiğim birkaç anime var.
    Onun dışında, bir animeyi hatırlamak için genelde o animenin AMVlerine bakıyorum ben.
    Bence en iyisi bir animeyi ilk kez izlediğin seferdir; o atmosfer, o olaylar, o müzikler, karakterler, onların hayat hikayeleri hepsine yabancısın başta ve sonra onları tanıdığını hissediyorsun. Yaşadıkları olaylarla gülüp ağlıyorsun. Maceralarına ortak oluyorsun.
    O yüzden genelde çok beğendiğim bir animeyi bitirdiğimde o animeyi daha hiç izlememiş insanların yerinde olmak istiyorum adeta. 
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.