Jump to content

Gürkan

Üyeler
  • İçerik sayısı

    19
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    Gürkan reacted to DHspark in ANİME KOMEDİ 17.05.2014 (5) (hüzünlü hafta)   
    Arkadaşlar geçen haftadan sarkan ANİME KOMEDİ çalışmaları hazır. Bu hafta sonu yayınlamayı düşünüyordum. Ama hafta içi ülkemizin Manisa/Soma ilçesinde gerçekleşen üzücü olaylardan dolayı bu hafta komedi çalışmaları yayınlamayı doğru bulmadım. Soma ile ilgili ufak bir çalışma hazırladım, onu paylaşıyorum. ANİME KOMEDİ'ye bir hafta ara veriyorum. Gelecek hafta daha çok paylaşımla burada olacağım. Bunun yanında bugün yeni hazırladığım logoyu paylaşacağım.
     
    Soma'da hayatını kaybeden insanlarımıza Allah'tan rahmet , yakınları için başsağlığı ve sabır diliyorum.. Umarım yaşadıklarımızdan dersler çıkarırız ve en çok insana kıymet veririz. Ne zaman ki en çok insana kıymet verirsek o zaman ülkemiz yaşamak için mükemmel bir yer olur. Temennim bu yöndedir.
     
    -BİR İNSAN YÜZBİN TON KÖMÜRDEN ÇOK DAHA FAZLA KIYMETLİDİR-
     



     
     
     
    Arkadaşlar geçen logomun üzerinde çok çalışamamıştım. TürkAnime.TV'nin logosundaki küçük, şirin kızdan esinlenerek onun daha büyük (ortaokul çağı diyebiliriz) bir halini yaptım (yardımları için Bedri(Quincy)Burhan başkana -kendisi Bleach FC nin yakışıklı başkanıdır- teşekkür edrim)





     
    Bu da yeni logom




     
     
    NOT: Burdan TürkAnime.TV yetkililerine; bu kız ortaokul da millete göz kırpmaya başlamış, lisede bunun önünü hiç alamazsınız söyleyeyim. -_-
     
    ANİME KOMEDİ'yi takip eden herkese teşekkürler...
  2. Beğen
    Gürkan reacted to DHspark in ANİME KOMEDİ 28.04.2014 (3)   
    Arkadaşlar öncelikle bu haftaki AnimeKomedi çalışmaları gecikti kusura bakmayın. Bu sıralar 25-30 sayfalık TürkAnime.TV ile ilgili bir komedi çalışmam var ileriki haftalarda paylaşacağım. Bunun için haftalık güncellerin sayısı azalabilir.
    Arkadaşlar bu hafta Shingeki no Kyojin'den bir çalışma var korku duvarın ardında belirir :D (2 sayfa)
    Uzumaki Naruto hayallerine kavuşur ... :D (3 sayfa)
    Yardımları için Bedri Burhan (Quincy) Başkan'a teşekkürler... :D
    Umarım beğenirsiniz...
     
    Shingeki no Kyojin
    Korku Duvarın Arkasında Belirir...



     
     
    NARUTO
    Naruto'nun Hayali



  3. Beğen
    Gürkan reacted to DHspark in ANİME KOMEDİ 13.04.2014 (2)   
    Arkadaşlar bu hafta One Piece den Sanji Kun'un fantastik hayali Kuruko no Basket 'ten Kuruko ile beraber :) (tek sayfa)
    Bleach'te yeni kaptan alımı. Çok ünlü ve bilindik bir kaptan.(2 sayfa)
    Kaichou Wa Maid-Sama'dan Usui Türkiye'de bir okula nakil olursa? :o :D (5 sayfa)
    Bu hafta tek sayfalık Naruto'da vardı ama çok hoşuma gitmedi sonra yeni bişey aklıma geldi ama zaman kalmamıştı. Haftaya üç sayfa Naruto var.
    Umarım beğenirsiniz...
    ONE PİECE
    Sanji ve Kuruko



     
    BLEACH
    Yeni Kaptan



     
     
    Kaichou Wa Maid-Sama
    Nakil Öğrenci



  4. Beğen
    Gürkan got a reaction from Ilıcan İncirci in Kuroko no Basket 2. Sezonun Kesin Tarihi   
    1 animenin 1 sene aralık yapması cidden abartı ama kuroko için her şeye değer.
  5. Beğen
    Gürkan reacted to Shoryuken.M in En İyi Bleach Açılışları   
    Benim en sevdiklerim;
    1.Velonica - Aqua Timez
    2.Harukaze - Scandal
    Gerçekten Bleach'in açılışları çoğu animeye göre çok iyi.
  6. Beğen
    Gürkan reacted to 3n4bL3 in En İyi Bleach Açılışları   
    Bazılarını belki de izlemediniz.
    Konu açılış ve kapanışlar olduğunda ilk akla gelen isimlerden biri Bleach. Sadece animedeki açılışlarıyla değil, aynı zamanda video oyunlarıyla da kısacası adı ”Bleach” olan her şeyde açılış ve kapanışlara oldukça önem verilmişti.

    Ne sanatçılar ne gruplar geldi geçti Bleach’ten? Aqua Timez, Sid, High and Mighty Color, Scandal, UVERworld, ViViD, Miwa, Ikimono Gakari, Beat Crusaders, Orange Range, Porno Graffiti, Yui, Asian Kung-Fu Generation bunlardan sadece bazıları. Elbette bu sanatçıların eserleri animede kaliteli animasyonlarla birleşince izlemeye doyum olmuyordu. Ancak buna rağmen Bleach: Dark Souls gibi çıktığı platforma bağlı olarak grafik kalitesi düşük yapımlarda bile nasıl başarıldıysa muazzam işlere imza atıldı.
    Animenin açılış ve kapanışlarında Tite Kubo’nun da emeği bulunuyordu. Genel olarak mangakalar anime adaptasyonları ile doğrudan ilgili olmamalarına rağmen Bleach’te açılış ve kapanışlar ilk kez ünlü mangakaya gösteriliyor, bizzat eserin yaratıcısının onayından geçiyordu. Bununla da kalmayıp tasarımları ile anime ekibini yönlendiriyordu Kubo Sensei. Ekibin bu konudaki titiz çalışması, Bleach sevmeyen birçok kişinin bile gönlünde taht kurmasına neden oldu açılışların.
    O açılışları bir arada izlemeye ne dersiniz? Bleach’in en iyi açılışlarının toplandığı 15 dakikalık videoyu izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Sizin favori Bleach açılışınız hangisi?
    http://www.youtube.com/watch?v=DtCDfOt6jkI&feature=player_embedded#!
    Alıntı: AF
  7. Beğen
    Gürkan reacted to schneizeL in Rütbe Güncellemesi   
    Yorum rütbe derecelendirmesinde ufak çaplı bir güncelleme yapıldı buna göre yeni güncelleme ile alacağınız rütbe puanları aşağıda ki mantığa göre yapılmaktadır.

    Yorum sayınız + Yorum beğeni sayınız / Yorum beğenmeme sayınız.

    Buna göre örnek yorum puanlama sistemi şu şekilde olacaktır.

    2000 + 6 / 2 = 1003 puanınız olacaktır. Bu mantığa göre düzgün, düzeyli ve kaliteli yorumlarınız sayesinde rütbe alacağınızı aksi takdirde göndermiş olduğunuz flood yorumların sizin zararınıza olacağını unutmayınız.

    Rütbeler;

    200 Puan : Sevilen Üye
    500 Puan : Düzenli Üye
    750 Puan : Daimi Üye
    2500 Puan : Otaku Üye

    Argo, Hakaret, Flood, Spoiler ve Erotik Paylaşımlar yapan üye yorumları üye hesabı ile birlikte silinmektedir. 5000 yorumunuz dahi olsa tüm yorumlarınız ile birlikte silinecektir. Lütfen yorum alanını düzgün kullanmaya özen gösterelim gelen yorum raporlarını temizlemek için harcadığımız vakitle daha iyi şeyler yapmaya çalışalım bizlerde.
  8. Beğen
    Gürkan reacted to 3n4bL3 in Rurouni Kenshin'i Türkiye Sinemalarında Görmek İstiyoruz.   
    RUROUNI KENSHIN’İ TÜRKİYE’DE SİNEMALARDA GÖRMEK İSTİYORUZ!



    İlk olarak 25 Ağustos’ta Japonyada gösterime giren tarihi aksiyon filmi, sadece Japonya’da 36.7 milyon dolarlık bir gelir sağladı. Halen IMDB’de 8.2 gibi iyi bir puanı olan film, 6
    6 ülkede gösterime girilmesi için lisanslandı ve birçok ülkedeki hayranları, duyurulan çıkış tarihlerini bekliyor. Ayrıca 17 ülke için daha görüşmeler yapılıyor. Filipinler’de bile gösterilecek olan Rurouni Kenshin için ne yazık ki Türkiye’nin adı bile geçmiyor. Aynı kaderi paylaşan ABD’de sosyal medyada ve birçok sitede Rurouni Kenshin’in bir an önce gelmesi için insanlar sesini duyuruyor.

    Gelirinden oldukça memnun olan yapımcılar ikinci sinema filmini yapmayı düşünüyor. Türkiye’ye gelsin ya da gelmesin, biz de şunu açıkça ifade etmek istiyoruz: BİZ RUROUNI KENSHIN’İ TÜRKİYE’DE SİNEMALARDA GÖRMEK İSTİYORUZ VE SAYIMIZ HİÇ DE AZ DEĞİL!



    İDM AF


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.