Jump to content

Mahouka Koukou no Rettousei Terminoloji ve mini-wiki/Tanıtım(2. Kez Güncellendi)


Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 586
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Forumda tanıtım konusu açılmasına rağmen, favori serime bilgilendirme ve mini-wiki tarzı bir konu yapmak istedim. Animede atlanılan ve bu yüzden anlaşılmayan bazı yerler için atlanılan kısımları da ya

Uzun bir aradan sonra Volume 4 Chapter 10 ÇOK KISA Özeti(Masaki vs Tatsuya):   Gecikme için yeniden özür dilerim  :beg-onion-head-emoticon: bu chapter gerçekten uzundu ve maçla alakalı olmaya

18) 100 iletisini doldurmayan üye Anime Genel - Geyik,  Manga Genel - Geyik, Sohbet / Konu Dışı ve bu genel bölümlerin alt bölümlerine konu açamaz. Açarsa yetkililerin ihtarsız konuyu kapatma yetkisi

Bu miyukinin yotsubalara olan sadakati neden ? Abisine bariyer koyması yotsubalar tarafından isteniyor.Abisini bu kadar severken nasıl böyle birşey yaptırıcak kadar onlara bağlayan ne ?

Evet dostlar bu soruyu bende merak ediyordum.Yakın çevremden arkadaşlarımda sorunca bu soruyu bana iyice meraklandım diyebilirim.Bilenler yazarsa çok sevinirim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu miyukinin yotsubalara olan sadakati neden ? Abisine bariyer koyması yotsubalar tarafından isteniyor.Abisini bu kadar severken nasıl böyle birşey yaptırıcak kadar onlara bağlayan ne ?

Evet dostlar bu soruyu bende merak ediyordum.Yakın çevremden arkadaşlarımda sorunca bu soruyu bana iyice meraklandım diyebilirim.Bilenler yazarsa çok sevinirim.

 

Cevabı daha novelda da çıkmadı. Sadece onlara karşı gelemeyeceği söylendi...

 

Çok güzel bi tanıtımdı.ilişkiler hakkında daha fazla bi bilgin var mı?

 

Teşekkürler. Daha bilgi var ama bu sıralar hiç zamanım olmuyor, özetleri bile yapamıyorum :(

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

yotsuba disturbance nin novelini biraz okudum bildiklerimi yaziyorum

novelin ilk yarısı yarışma var oralara hiç bakmadım. lu chang diye dünyaca yetkin yakın dövüşçü adam var. büyük asya birliğinden bu gidiyor ilk okula giriyor. mayumiye saldırıyor yanında tatsuya ve mari var. mari gizli bir büyü kullanıyor tatsuya gram demolation ile lu'nun kalkanını yıkıyor mayumide kalkan yıkılınca darbe indiriyor. lu yeniliyor. kaciyormuydu ölüyomuydu anlamadım ama yeniliyor. mari kimseye söylememeli için uyarıyor. kendi ailesinden bile saklıyordu galiba.


lu nun yenilmesine büyük asya birliğindekiler cok şaşırıyor. falan filan.
ikinci partta asıl olaylar oluyor. büyük asya birliği tez yarışmasına okama daki nükleere karş intikam için çıkarma yapıyor. tatsuya suit giyip havada uçuyor bunlar görüyor bunu. ooga ryu 101. donanma ismini kullanıyor burda. sonra kirihara ile kei ölümcül yara alıyor. tatsuya herkesin içinde bunları tık diye iyileştiyor. herkes şaşırıyor. tatsuyanın iyileştirme büyüsünü helikopterde miyuki anlatıyor artık ortaya çıkmış oluyor. tatsuya herkesi kurtarabilir kahraman olabilir filan derlerken. miyuki acı olayını anlatıyor. mesela kei yi iyileştiriken 30 saniye geç iyileştirir. 150 kat keinin acısını yaşadı beyninde. eğer birini bir saat geç iyileştirse 10 000 kat fazla acısınıda beyninde yaşar tatsuya. bu yüzden iyileştirmenin herkese kullanılamayağı anlaşılıyor.
daha sonra tatsuya ya üçüncü gözü veriyorlar. biri küçük biri büyük toplam 2 tane nükleer farklı zamanlarda patlatıyor. asya birliği yeniliyor. okuduğumdan anladığım bu kadar. başka şeylerde var ama daha okuyamadım

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.