Berker51 275 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Büyü Temalı Mahouka Koukou no Rettousei Serisine Yeni Bir Proje Geliyor Tsutomu Satou’nun Mahouka Koukoku no Rettousei serisine yeni bir proje geleceği light novel’in 19. cildinde duyuruldu. Yeni proje Mahouka Koukoku no Rettousei’nin ilk sezondan kaldığı yerden devamını işleyecek veya tamamen orijinal bir hikayeyi anlatacak bir anime filmi olacak. Filmin duyuru ilanı ise zayıf ve ezik baş karakterlere tepki olarak doğan Tatsuya Shiba’nın daha da yüceltileceğini gösterecek türden: “Tatsuya Shiba bir efsane olacak.” Mahouka Koukou no Rettousei serisinin animeye uyarlanmış sadece bir sezonu mevcut. 2014 yılı içerisinde yayınlanmaya başlamış ve bitmiş olan anime 26 bölümden oluşuyor. Büyünün tespit edilip analiz edilerek okullarda öğretilmesini anlatan seri bir büyü okuluna kayıt olan Tatsuya Shiba ve kız kardeşi Miyuki Shiba’nın ayrımcılığa uğrayan, mücadeleden vazgeçmeyen sır dolu hayatlarını konu alıyor. Kaynak: AnimeFantastica Almithara and Barış 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
Bayram300 0 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 2.sezon ne zaman gelecek bilen var mı Link to post Share on other sites More sharing options...
Ercided 3 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Çıkacak film novelden bağımsız olacak diye duydum...Sevincim kursağımda kaldı inşallah doğru değildir Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularity 486 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 gereksiz çöplere göre Tatsuya ender karakterlerden 2. sezon bekliyordum uzun zamandır Hildegarde 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış 302 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 güncel novel okuyucusu olarak söyleyebilirim ki, beni daha fazla şaşırtamazlar tatsuya gözümde çoktan efsane oldu. ama novel okuyucusu olduğum için salak saçma küçümsemeler ve lise hayatını görmek benim ilgimi çekmiyor artık. bi an önce 2. sezon gelsinde vampir arcına başlayalım artık animede linayı görmek istiyorum. Link to post Share on other sites More sharing options...
Bayram300 0 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 filmi ne zaman çıkıyor Link to post Share on other sites More sharing options...
OneAutmnLeaf 214 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Abi inş. çıkar yakın zamanda zira çok yarım kaldım yetmedi 26 bölüm :S Film yetmez bi 26'lık daha çıkartsalar en azından tadından yenmez :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Hildegarde 0 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 inşallah kaldığı yerden devam ettirirler :D Link to post Share on other sites More sharing options...
trabzonlu8 8 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Hm film olması cidden üzücü bama kalırsa orjinal bir hikayeye ait bir film çıkmalı eğer animenin kaldığı yerden devam ederse sezon olmalı film değil. Link to post Share on other sites More sharing options...
Eternax 14 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 2 yıl oldumu yav anime biteli oy oy :) yeni sezonun çıkacağını biliyordum bu haberde resmi belgesi oldu en yakın zamanda çıkar umarım demek lazım ama çıkış tarihi de belli :D ilkbahar - yaz aylarında 2.sezon çıkacak. :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts