Jump to content

Merhabalar burada yeniyim

Hermesss

Recommended Posts

Selamlar herkese ismim kadir 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum fitness egitmeniyim uzun zamandır animelere uzak kaldım daha öncesinde d grayman, hellsing, hellsing ultimate ve enson death note izlemistim buna benzer bu türden animelere de tavsiyenize acigim ? umarım tanışıp kaynasip arkadasligimizi ilerleticek insanlarlada tanisirim anime seven insanlar az bulunuyo ? bu arada sadece forum üyelerine özel animesever bütün arkadaşlarıma elimden geldince spor vs beslenme konusunda karsiliksiz yardımcı olmaya hazırım anime sevmeniz bile yeterli bi neden ınstagram hesabimdan da bana ulasabilirsiniz bu konuda ınstagram : demircioglu_coach  simdiden hosbuldum ?

Hoş geldiniz ben de gym e başladım bu hafta, spor geçmişim olduğu için hazırlık kısmını hızlı atlatıcaklar sanırım. Sorum olursa size danışırım çok güzel oldu bu :) İyi eğlenceler forumda

Hoşgeldin dostum. Sende istediğin zaman istediğin soruyu sorabilirsin bana. Memnuniyetle yardımcı olurum. Tokyo Ravens isimli bir anime izledim ve açıkçası baya güzeldi. Birde One Punch Man var. Mutlaka izlemelisin. Dm den ulaşabilirsin. Iyi forumlar, iyi seyirler :dandyonionplz:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.