ORKUN 2 Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Herkese merhaba ben Orkun anime izlemeye yaklaşık 3 yıl önce başladım daha önce forumu duymuştum fakat ziyaret etme fırsatım olmamıştı aranızda artık yeniyim kısaca kendimden bahsedeyim anime olarak : owari no seraph , naruto , bleach , tokyo ghoul gibi animeler favorim voleybol takımınında oynuyorum dj hobim sayılır üstünde uğraşıyorum müzik dinlemek ve söylemek favorimdir . yapmayı sevdiğim şeylerde ise oyun oynamayı severim discord, team speak gibi ugulamalarda online takılırım . benden bu kadar sayın forum sakinleri sizlerle iyi anlaşıcağımı umuyorum tekrarda hepinize merhaba Link to post Share on other sites More sharing options...
Butterlord 33 Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Hoşgeldin, izlemediysen Haikyuu izlemeni tavsiye ederim. ORKUN 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
ORKUN 2 Posted October 15, 2017 Author Share Posted October 15, 2017 Heimdall, 13 dakika önce yazdı: Hoşgeldin, izlemediysen Haikyuu izlemeni tavsiye ederim. teşekkürler tavsiyen için hoşbulduk Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudohomophylus 829 Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Heimdall, 54 dakika önce yazdı: Hoşgeldin, izlemediysen Haikyuu izlemeni tavsiye ederim. Tanışma bölümünde anime tavsiyesi almak ve paylaşmak kurallara aykırıymış vee ORKUN aramıza hoş geldin umarım forumdan keyif alırsın ben vakit buldukça takılıyorum çok güzel ORKUN 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Başlığı yanlış yazmışın, "Yeni Katıldım, Merhaba" olmalıydı. Yani "Ben" fazlalık Hoşgeldin ;) ORKUN 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted October 16, 2017 Forum Admin Share Posted October 16, 2017 Barış D. Baryshx, 6 saat önce yazdı: Başlığı yanlış yazmışın, "Yeni Katıldım, Merhaba" olmalıydı. Yani "Ben" fazlalık Hoşgeldin ;) İlahi Hoş geldin Orkun ORKUN and Barış D. Baryshx 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Angel 1002 Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Hoş Geldin :) ORKUN 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
ORKUN 2 Posted October 16, 2017 Author Share Posted October 16, 2017 pseudohomophylus, 18 saat önce yazdı: Tanışma bölümünde anime tavsiyesi almak ve paylaşmak kurallara aykırıymış vee ORKUN aramıza hoş geldin umarım forumdan keyif alırsın ben vakit buldukça takılıyorum çok güzel Hoşbulduk umarım iyi vakit geçiririm Link to post Share on other sites More sharing options...
ORKUN 2 Posted October 16, 2017 Author Share Posted October 16, 2017 Amygirl, 11 saat önce yazdı: İlahi Hoş geldin Orkun Teşekkürler yanlışımı düzelttiğin için bu arada hoşbulduk Link to post Share on other sites More sharing options...
ORKUN 2 Posted October 16, 2017 Author Share Posted October 16, 2017 Black Angel, 7 saat önce yazdı: Hoş Geldin :) Hoşbulduk Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts