halo_ga 0 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Arkadaşlar merhaba, Adım Halil, 25 yaşında ve üniversite öğrencisiyim. Animelerle 2000'lerin başında "MTV Anime Haftasonu" kuşağında tanıştım. Birçoğunuzun bildiği ya da bilmediği -_- birçok animeyi izlemişimdir. Biraz eski kafa olsam da güncel serileri de takip ederim :) Ayrıca forum aleminde yeniyim. Toplumdaki Gizli Animecilerin pısırıklığından ötürü üniversitemde bu konu ile alakalı topluluk kuramadım malesef :/ Eğer ki Bolu'da yaşıyorsanız/okuyorsanız özellikle iletişime geçiniz :))) Link to post Share on other sites More sharing options...
heichou_7 30 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Hoşgeldin Halil nii-san Link to post Share on other sites More sharing options...
para-chan 27 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Hoş Geldin ^^ Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted July 2, 2018 Forum Admin Share Posted July 2, 2018 Hoş geldin Halil Link to post Share on other sites More sharing options...
CocoJutsu 11 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Hoşgeldin Halil, üniversitemde senin kafada bir insan çok isterdim ama yok maalesef ? MAL hesabın varsa yazarsan bilgi paylaşımı yapabiliriz=) Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts