BlacKofFiRe 6 Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 adım soy adım cenk esin sitenin kuruluşundan beri burdayım sitede biçok görev almış biriyim upload encode cevirile uğraşıyorum halla 8 yaşından beri animelerle mangala iç içe olan biriyim onun dışında çizgi roman vs de okurum yaşım 34 bu arada tanıştığıma memlun oldum umarım güzel vakit geçiririz birlikte :) :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Aechee 30 Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Aechee diyebilirsin bana, benden 21 yaş büyüksün. abi mi demeliyim-? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudohomophylus 829 Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 @BlacKofFiRehoş geldiniz... geldim mi demeliyim... Ben Homhom, 25 yaşındaki bir yolcuyum. Memnun oldum. İyiyim çok şükür sizi sormalı? Benim yaşımdan daha fazla anime izlemiş olmanız inanılmaz. Keyifli forumlar Ps: İmzanız yetkililerce spoiler içine alınmış. Düzenlemek isterseniz haberiniz olsun. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruzgarre 43 Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 01.05.2022 - 16:44, BlacKofFiRe yazdı: adım soy adım cenk esin sitenin kuruluşundan beri burdayım sitede biçok görev almış biriyim upload encode cevirile uğraşıyorum halla 8 yaşından beri animelerle mangala iç içe olan biriyim onun dışında çizgi roman vs de okurum yaşım 34 bu arada tanıştığıma memlun oldum umarım güzel vakit geçiririz birlikte :) :) Ben de Rüzgâr 21 yaşındayım anime canavarıyım diyebilirim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts